Spiritualitás

Könyvajánló - Michael Newton: A Lelkünk útja

Frissítés ideje: 2021. február
 

 

Mi történik velünk a halál után?


Honnan jövünk, hová megyünk? Végső megsemmisülés, netán van valami folytatás? Létezik a feltámadás? És ha igen, az mit jelent? Ezekre, sőt a teremtés kérdéseire is megdöbbentő válaszokat kaphatsz Dr Michael Newton amerikai pszichiáter könyvéből.

 

Amikor megjelent, világszerte szenzációt okozott a könyv, mely Newton mély hipnózisokban végzett kutatásai anyagát tartalmazza, kérdések-válaszok formájában, illetve Newton  összegzéseit a szellemvilág, a spirituális dimenzió működéséről. 

 

A könyvből - mely az Agykontroll kiadó gondozásában jelent meg - a 4 fő kérdésünkre is választ kapunk:

 

  • hogyan történik a teremtési folyamat,
  • kik is vagyunk valójában,
  • mi az élet célja, és
  • mi történik a halál után.

 

Dr. Michael Newton elismert pszichiáter, hipnoterapeuta, a  "Society of Spiritual Regression" (Spirituális regresszió társaság) megalapítója, melyet ma már Newton Institute néven ismernek. 

 

A szeretet-szerelem témáját illetően idézek a könyvből:

 

A szeretet a partnerünk minden hibájának az elfogadását jelenti.

 

Sokan egyenlőségjelet tesznek a szerelem és a boldogság közé. A boldogság azonban olyan elmeállapot, aminek magunkon belül kell kifejlődnie, s ami nem függhet egy másik személytől. A szeretet legegészségesebb fajtája az, amikor magunkkal meg vagyunk elégedve, és így a szeretetünk valaki másra való kiterjesztése már teljesen önzetlen.

 

Amikor a barátság lángra lobban, akkor szerelemmé alakul, de tartós barátság nélkül a mély szerelem nem virágozhat.

 

A mély szerelem nagyon más, mint az elvakultság, ami csak a felszínen lobog, s közben folyamatosan kétségek gyötörnek minket arra vonatkozóan, hogy vajon van-e az adott kapcsolatnak valamilyen igazi jelentősége.

 

Bizalom nélkül a bensőséges viszony kárt szenved, és a szerelem nem tud nőni.

 

(És ezt már olvastad? Hihetetlen, megtörtént sztrori egy 12 éves kisfiúról, a varázslásról, és arról, hogy mindent megteremthetsz magadnak te is!)

 

Szeretettel ajánlom, remek, izgalmas olvasmány létezésünk titkairól. Szemléletet formáló, nagy hatású könyv Michael Newton könyve.

 

Neked hogy tetszett? Mit szólsz hozzá? Írd meg! :)

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!