Önbizalom, Önfejlesztés, Boldogság, Intuyching

Könyvajánló - William P. Young: A Viskó
 

A Viskó c. könyv William P. Young-nak nemzetközi ismertséget hozott. Nekem annyira tetszett, amikor olvastam (annak idején még angolul, magyarul akkor még nem volt elérhető), hogy leveleztem az íróval, hogy szívesen segítek a könyv lefordításában és kiadásában, mert annyira alapvetőnek gondolom, hogy magyarul is meg kell, hogy jelenjen. Szerencsére már benne voltak a fordításban, így viszonylag hamar megjelent a könyv magyarul is, az angol premier után.
 

A Viskó sikerével és a benne lévő hihetetlen (de megtörtént) sztorival még a Forbes Magazin is foglalkozott… (2009. június 8.) Ritkán történik ilyesmi, hiszen a Forbes-nak a spiritualitás nem témája.


A könyvről annyit, - anélkül, hogy lelőném a poént, amit az azóta megjelent filmből sajnos kihagytak - hogy egy egészen meghökkentő, újfajta képet ad Istenről, a Fiúról (Jézusról) és a Szentlélekről.


Főhösünk a viskóban találkozik Istennel, Jézussal és a Szentélekkel, ahol egy hosszú hétvégét tölt velük. Már ez a felvetés is elképesztő, de a végkifejlet, ami bizonyítja a történetet, hogy ez a hétvégi együttlét nem történhetett meg, lenyűgöző és megnyugvást adó.


Ez az a könyv, melyből megérthetjük, hogy mi az, hogy megbocsátás, akkor is, amikor úgy véljük, nem lehet a tettet megbocsátani.


William P. Young megrázó, és a hitet is felkavaró regénye a 2000-es évek végének egyik legnagyobb könyvsikere. Nagyon rövid idő alatt 8 millió példányban fogyott el és számtalan nyelvre lefordították. Az elején nem könnyű olvasni a történetet, mert nagyon szomorú, de ha kitartasz, akkor egy csodás könyvben és még csodásabb befejezésben lesz részed!
 

A regény sok vitát is kiváltott, hiszen alapjaiban rengeti meg a keresztény hitet azzal az Isten, Jézus és Szentlélek képpel, amit a könyvben leír.  


Demi Moore a Twitteren keresztül ajánlotta rajongóinak és férjének is. Ahogy neki is, nekem is nagyon meghatározó élmény volt ez a könyv, és csak ajánlani tudom!

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!