Küzdesz?
okt23

Küzdesz?

A tudatos teremtés többek között arról szól, hogy nem küzdünk. Na nem arról van szó, hogy várd a sültgalambot a szádba.


Küzdés alatt itt azt értem, amikor a világot (a dolgokat, az embereket, a körülményeket) olyanná szeretnénk tenni, amilyennek szerintünk lenniük kellene, és küzdünk, hogy olyanok legyenek, mégpedig azonnal! Mivel a világ, az emberek és a körülmények pedig nem e szerint változnak (mármint, hogy mi éppen mit akarunk - de nagyon és azonnal és legfőképpen az eredményhez ragaszkodva!!), nagy fokú boldogtalanságot érezhetünk nap mint nap.

Ez a helyzet, ez a boldogtalanság úgy alakul ki az életünkben, hogy arra fókuszálunk, amit nem szeretünk, arra, ami nincs nekünk, ahelyett, hogy annak örülnénk, amink van. (És persze mivel ennek a "nem szeretemnek", a "nincsnek", a hiánynak adunk energiát, egyre többet tapasztalunk belőle...) Érdekes időszakban élünk a világban.

Elképesztő mennyiségű gazdagság, ugyanakkor elképesztő mennyiségű szegénység vesz bennünket körül. Vajon mit is tehetnénk? Szerintem egy újfajta szemléletre, egy új "paradigmára" van szükségünk, hogy mindig a bőség - és ne a hiány! - legyen a tudatunkban. A bőség tudatállapot, mint ahogy a boldogság is. A bőség tudatállapotában ráébredünk arra a valóságra, mely szerint mindenünk megvan, amire csak szükségünk lehet, és hogy minden úgy van jól, ahogyan van, és legfőképpen mindez küzdés nélkül van nekünk!

A bőségtudat arról szól, hogy elfogadom azt, AKI és AHOL vagyok ÉPPEN MOST (azokkal körülvéve, amikkel/akikkel). Ezeknek a tagadása, illetőleg az ellenállás az, ami a boldogtalanságunkat okozza.

Amennyiben elfogadom, hogy ki vagyok, hogy jó helyen vagyok éppen, ahol vagyok, akkor arra fókuszálok, ami bennem van, amim van, és nem pedig arra, amim nincs. ("Nincs elég pénzem", "nincs párom", "nincs jó állásom", "megcsal a párom - ellenállás: nem kellene ezt tennie", "beteg vagyok", "jaj, már régen az életfeladatomat kellene csinálnom, de nem tudom az mi..." stb.)

Ez a gondolat: "Jó vagyok, és mindig a legjobb helyen vagyok" az, ami benne tart a bőség áramlatában, és amivel küzdés nélkül tudunk haladni arra, ahova a Bőség folyó visz. :) Akkor érezzük fárasztónak a folyón való utazást, amikor a sodrás ellenében evezünk... és mindig ezt tesszük, amikor éppen nem fogadjuk el azt, akik, és ahol (és amilyenben) vagyunk.

Esetleg gondold végig, te most éppen mit nem fogadsz el? Ismerd fel, és helyettesítsd: "Jó vagyok, és mindig a legjobb helyen vagyok." (Kiegészítés: a többiek is jók, és ők is a legjobb helyen vannak!)

Csodás napokat és teremtéseket! Légy magadhoz jó!

Erika

 
 

Szeretettel,

Erika

 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

 

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!


FACEBOOK

Itt csatlakozz a nyilvános SzuperTudatos FB csoporthoz

SzuperTudatos Önfejlesztés™ FB oldal

László Erika hivatalos FB oldala

SuperConscious World®©™ FB oldal

LINKEDIN

László Erika oldala

 

TUDTAD?

Erika videósorozatban beszél az élet dolgairól. Kattints ide, és válogass!

 

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

 

LélekZene - e-book-ban azonnal letöltheted, innen

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

 

 

 


TÉNYLEG megengedjük magunknak, hogy kapjunk?
ápr04

TÉNYLEG megengedjük magunknak, hogy kapjunk?

Vagy csak úgy viselkedünk, mint az egyszeri gyerek, aki segítséget kér egy felnőttől: - Kérem szépen, nem találom a szüleimet. Tud segíteni, hogy m...
Adunk elég időt a teremtéshez?
márc06

Adunk elég időt a teremtéshez?

Együtt teremtünk az Univerzum energiáival. De vajon adunk-e elég időt a teremtésre? Vagy olyanok vagyunk, mint az egyszeri ember, aki fát akart nevelni?
Nehéz helyzetek
nov19

Nehéz helyzetek

Nehéz a helyzet sokaknak manapság... mindenféle "tragédiák" (nem kételkedem a mélységükben, azért tettem idézőjelbe, mert már maga a szó is emberi ítélkezést takar) vesznek bennünket körül.
László Erikáról

 

Erika transzformációt és boldogságot, harmóniát elősegítő és kommunikáció instruktor, tanácsadó. A SzuperTudatos Önfejlesztés™ (SuperConscious Self-Coaching™) intuitív coaching rendszer kifejlesztője, a Tudatos Kommunikáció tréningprogram létrehozója, a világon egyedülálló hiedelem-átalakító DEMERT Módszer™ és a Numeropátia™ megalkotója, valamint a SzuperTudatos Világ™ nemzetközi hálózat (SuperConscious World™) társalapítója és szakmai vezetője.

3 nyelven tanít, 25 országból, 5 kontinensről származó hallgatói és kliensei száma több ezerre becsülhető.

Több, mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, valamint több száz önfejlesztő és kommunikációs tréninget és tanfolyamot tartott világszerte.

 

A CoachOK és a Wellness Universe tagja

 

KAPCSOLAT

Email: erika.laszlo-kukac-laszloerika.hu

Skype: erika.laszlo

Mobil: +36 703656561

 

IMPRESSZUM

Legnépszerűbb cikkek

 

 

A SzuperTudatos közösséget és tagjainak hálózatát, transzformáló tanfolyamait az SCC.WORLD oldalon találod.

Kövess Facebookon is!

Minden jog fenntartva. László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(SzuperTudatos Teremtés™, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, Tudatos Kommunikáció™, a DEMERT Módszer™, a Numeropátia™) védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2020  All rights reserved. -  Hosted by Orangewebsite.com (Iceland)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

totalstudio.hu
Ingyenes Lélekemelő hírlevél!

Iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre! A levelekről bármikor leiratkozhatsz.