Meg kell élni?

Amit persze lehet, hogy éppen akkor nem igazán élvezünk (kivéve, aki már annyira képes a jelenben és tudatosan lenni/élni, hogy csak "átéli" a dolgokat ítélkezés nélkül :) ), mégis hozzájárul az életünkhöz, a későbbi tapasztalatainkat, feladatainkat (elő)segíti stb.

Csak példaként és elmélkedve, vajon ki lehet-e hagyni az iskolát? Igen, ki lehet, de vajon nem hiányzik-e később? Nem okoz-e a hiánya később olyan kihívásokat, gondokat, helyzeteket, melyeket vele könnyebb lenne elvégezni?

Pedig iskolába járni sokan nem szeretnek, amikor éppen odajárnak... Szerintem a tapasztalataink, legyenek bármilyenek - hozzájárulnak ahhoz, akik és ahol ma vagyunk.

Az egész életünk tapasztalatok gyűjtéséből áll. Nem lehet egy másik ember tapasztalatából építkezni, mert az nem olyan, mintha mi tapasztalnánk.

Mondhatja és mesélheti bárki egészen részletekig és pontosan, hogy milyen sós a tenger, hogyan simogatja a bőrt, amikor benne úszkálunk és milyen színű, az sosem lesz olyan, mintha megtapasztaljuk mi magunk. Nem igaz? Úgyhogy szerintem a tapasztalatok jók, és vannak olyanok, amiket érdemes átélni. A negatívakat az SVT-vel pedig igyekszünk tisztítani. :)

Csodás napokat! Légy magadhoz jó!

Erika

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!