2010 aug 04

Megváltoztatni valakit?

Ráadásul a "megváltoztatni valakit" mögöttes üzenete, gondolata a másik felé, hogy ő nem jó.

Arról szól, hogy nem fogadom el a másikat olyannak, amilyen, és persze egyúttal ítélkezéssel is társul: te nem vagy jó nekem úgy, ahogy vagy, meg kell változnod. (Ebbe akár a párom/gyerekem öltözködésének és frizurájának kritizálása is beletartozik!).

A megváltoztatás gondolata azon túl, hogy hiábavaló próbálkozás, nélkülözi a szeretetteljes elfogadást és értékelést.

Mindez pedig elkülönít a másik embertől, ahelyett, hogy összehozna. Kizárólag és csakis saját magadat, a saját hozzáállásodat tudod megváltoztatni, erre vagy abszolút hatással. Persze természetesen, ahogy te változol, úgy fog a környezeted és a körülötted élők is változni.

Ahhoz, hogy a másik emberből még több jót hozzunk ki, arra kell figyelnünk, és azt érdemes megerősítenünk, ami jó benne. "Amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten." Azaz, ha megváltoztatod a viszonyulásod, a kommunikációd, (és persze a gondolataid), úgy fog a válasz is megváltozni, amit visszakapsz. :)

Te mit gondolsz erről?

Várom a hozzászólásaidat!

Csodás napokat! Légy magadhoz jó

Erika

Szeretettel,

Erika

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

LélekZene - e-book-ban azonnal letöltheted, innen

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

Minden jog fenntartva. László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(SzuperTudatos Teremtés™© , SzuperTudatos Világ™, Intuyching™©, SzuperTudatos Önfejlesztés™©, Tudatos Pénz Teremtés™ , TUDKO-Tudatos Kommunikáció™© , a DEMERT Módszer™©, a Numeropátia™© 
védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2020 -  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!