Mennyit érnek a pozitív tapasztalatok?
márc14

Mennyit érnek a pozitív tapasztalatok?

Vajon a pozitív tapasztalatokat becsüljük-e annyira, mint a negatívakat? Fura kérdés, ugye?


De nézz csak magadba, te mit gondolsz erről igazán? Szerintem nagyon sokan esünk abba a hibába, hogy azt HISSZÜK, hogy a negatív (a kellemetlen, rossz, nehéz) tapasztalatok által “jobban, gyorsabban” fejlődünk.

Mivel ezt hisszük, ilyen tapasztalatokat vonzunk is be az életünkbe. Hiszen az alapvető hiteink (hiedelmeink) azok, melyek igazán meghatározzák, hogy milyen életet élünk, és mit tapasztalunk nap mint nap.

Talán érdemes megváltoztatni azokat a hiedelmeinket, melyek arról szólnak, hogy a negatív dolgok (betegségek, kihívások, konfliktusok, problémák, gondok) tudnak igazán fejleszteni bennünket.

Mi lenne, ha azt hinnénk helyettük, hogy: egy jó könyv, egy baráti beszélgetés, egy film, előadás, elmélkedés magunkban, legalább annyit ér, legalább annyit tud segíteni és legalább annyira járul hozzá a fejlődésünkhöz és a tapasztalatunkhoz, mint bármi, ami negatív?

Akár még példaként vehetünk is két egymástól elég távolálló emberi tapasztalatot: Hitlerét és Gandhiét. (Köszönet Brigi a gondolatért! :) )

Mindkettő tapasztalat arról (is), hogy az egyén hogyan képes hatni a világra. Hatottak a világra? Nem kérdés! És te vajon, ha választani lehetne, hogy hogyan hass a világra, melyiket választanád? … Ugyanez érvényes ránk is a saját kis környezetünkben: valamit szeretnénk megtanulni, megtapasztalni.

Ha a fenti példát vesszük, és a feladatunk az, hogy “hatni akarok a világra”, akkor most már láthatjuk, hogy van választásunk abban, hogy ezt hogyan akarjuk megvalósítani és megélni: negatív vagy pozitív módon.

Mindkét esetben a tapasztalat az lesz, hogy “hatok a világra”, de a hatásunk másokra, az érzés - és közben az élet megtapasztalása - valószínűleg egészen más lesz az emberi életünkben… Én inkább a könnyű utat választom: jó kapcsolatokban, beszélgetésekben, könyvből, filmből, tanítványoktól és tanításból fejlődöm, és tapasztalom a teremtési folyamatot. :) Ez mind olyan jó érzés - ilyeneket kívánok mindenkinek!!

Támogató gondolat: Az életet könnyen, boldogan élem, miközben rengeteget fejlődöm és tanulok. Könnyedén veszek részt a teremtési folyamatban és csupa élvezetes és örömteli dolgot teremtek.

Csodás napokat és teremtéseket! Légy magadhoz jó!

Erika

 
 

Szeretettel,

Erika

 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

 

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!


FACEBOOK

Itt csatlakozz a nyilvános SzuperTudatos FB csoporthoz

SzuperTudatos Önfejlesztés™ FB oldal

László Erika hivatalos FB oldala

SuperConscious World®©™ FB oldal

LINKEDIN

László Erika oldala

 

TUDTAD?

Erika videósorozatban beszél az élet dolgairól. Kattints ide, és válogass!

 

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

 

LélekZene - e-book-ban azonnal letöltheted, innen

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

 

 

 


Hogyan teremtsünk és kívánjunk magunknak jól?
márc27

Hogyan teremtsünk és kívánjunk magunknak jól?

Az Univerzumtól való rendelést, illetve a teremtéseink folyamatát a legjobban szerintem az alábbi példával lehet jól megérteni.
Küzdesz?
okt23

Küzdesz?

A tudatos teremtés többek között arról szól, hogy nem küzdünk. Na nem arról van szó, hogy várd a sültgalambot a szádba.
TÉNYLEG megengedjük magunknak, hogy kapjunk?
ápr04

TÉNYLEG megengedjük magunknak, hogy kapjunk?

Vagy csak úgy viselkedünk, mint az egyszeri gyerek, aki segítséget kér egy felnőttől: - Kérem szépen, nem találom a szüleimet. Tud segíteni, hogy m...
Adunk elég időt a teremtéshez?
márc06

Adunk elég időt a teremtéshez?

Együtt teremtünk az Univerzum energiáival. De vajon adunk-e elég időt a teremtésre? Vagy olyanok vagyunk, mint az egyszeri ember, aki fát akart nevelni?
László Erikáról

 

Erika transzformációt és boldogságot, harmóniát elősegítő és kommunikáció instruktor, tanácsadó. A SzuperTudatos Önfejlesztés™ (SuperConscious Self-Coaching™) intuitív coaching rendszer kifejlesztője, a Tudatos Kommunikáció tréningprogram létrehozója, a világon egyedülálló hiedelem-átalakító DEMERT Módszer™ és a Numeropátia™ megalkotója, valamint a SzuperTudatos Világ™ nemzetközi hálózat (SuperConscious World™) társalapítója és szakmai vezetője.

3 nyelven tanít, 25 országból, 5 kontinensről származó hallgatói és kliensei száma több ezerre becsülhető.

Több, mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, valamint több száz önfejlesztő és kommunikációs tréninget és tanfolyamot tartott világszerte.

 

A CoachOK és a Wellness Universe tagja

 

KAPCSOLAT

Email: erika.laszlo-kukac-laszloerika.hu

Skype: erika.laszlo

Mobil: +36 703656561

 

IMPRESSZUM

Legnépszerűbb cikkek

 

 

A SzuperTudatos közösséget és tagjainak hálózatát, transzformáló tanfolyamait az SCC.WORLD oldalon találod.

Kövess Facebookon is!

Minden jog fenntartva. László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(SzuperTudatos Teremtés™, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, Tudatos Kommunikáció™, a DEMERT Módszer™, a Numeropátia™) védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2020  All rights reserved. -  Hosted by Orangewebsite.com (Iceland)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

totalstudio.hu
Ingyenes Lélekemelő hírlevél!

Iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre! A levelekről bármikor leiratkozhatsz.