2013 jan 07

Mi lenne, ha...?

(Azért az eszembe jutott, hogy vajon hányan csalódottak emiatt...?)

Viszont elmerengtem rajta..., végül is MI LENNE, HA….?

Mi lenne, ha tényleg vége lenne a világnak január végén?

  • Mit bánnál, hogy kihagytál?
  • Milyen megoldatlan ügye(ke)t, érzelmeket hagynál magad után?
  • Mi az, amit mindenképpen szeretnél megtenni, még mielőtt meghalnál, de halogatod?

Ezeket a kérdéseket pedig tényleg érdemes megválaszolni! A válaszokkal ráébredhetsz, hogy mi az, ami tényleg fontos neked, és ezzel remek célokat tűzhetsz ki magadnak az új évre! (Félreértés ne essék, nem fogadalmakról, hanem célokról beszélek. Célt kitűzni magunk elé fontos, így lesz az életünknek értelme. Fogadalmakat tenni viszont nem ajánlatos, mert nem teljesítésük esetén - és hányszor, akár rajtunk kívülálló okból nem tudjuk megtenni, amit megfogadtunk! - önbüntető-mechanizmusok indulnak el a tudatalattiban. Fogadalmakat egyébként akár úgy is teszünk, hogy észre sem vesszük, át is hozunk előző életekből, amiket viszont az SVT-vel - szerencsére! :) - könnyen lehet, - és nagyon érdemes is! - tisztítani.)

Annyi célt írj fel, amennyit csak akarsz. Nem kell, hogy mindegyikből megvalósult eredmény legyen, sokszor az is elég, ha az ember a célját "kicsiben" átéli. (Ahogy egyik kedvenc tanárom is mondta, sokszor elég, ha a cél "esszenciáját", lényegét éljük át. Például nem kell, hogy megnyerd az olimpiát, elég, ha a faludban meghirdetett futóversenyt megnyered. Ez a cél esszenciája.) Az sem baj, ha most a célod, a vágyad “lehetetlennek” tűnik. Az én életemben számtalan “lehetetlen” dolog valósult már meg azért, mert amúgy egyébként hittem, hogy akár meg is történhet. :) Egy valami viszont mindig fontos, ha kívánunk valamit magunknak: Ne ragaszkodjunk a vágyott dologhoz!

Kívánjunk úgy, hogy örömmel elképzeljük a végeredményt, de engedjük meg a sorsnak, univerzumnak, hogy akár hozzon elénk valami még jobbat! :) Miért jó a “világvége – azaz a halál - árnyékában" célokat megfogalmazni? Azért mert ennek nincs tétje, hiszen ha vége a világnak, ha úgyis meghalunk, akkor már úgyis mindegy, nincs mit vesztenünk, igaz?

Tehát, milyen életet kívánnál magadnak, mit tennél, ha már csak napjaid volnának hátra? Mit nem hagynál ki biztosan? Írd össze, és tervezd be magadnak az új évre!

Előtted az élet van, nem a vég, úgyhogy ne szalaszd el ÉLNI! :)

Csodás napokat és teremtéseket!

Szeretettel,

Erika

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

LélekZene - e-book-ban azonnal letöltheted, innen

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

Minden jog fenntartva. László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching®™ (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(Intuyching®™©, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™©, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO-Tudatos Kommunikáció™©, a DEMERT Módszer™©, a Numeropátia™©, Intuytor™©) 
védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.
  

© Szuperc Limited 2015-2021. -  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!