Coaching, önfejlesztés

Miért, miért, miért???

Frissítve: 2021. december 14.
 

Miért nem jött el? Miért késtél? Miért nem tanultál többet? Miért nem szeret engem már? Miért nem lehet nekem… (szerető párom, gyerekem, családom, házam, autóm, állásom, stb.)?


Sajnos azzal, hogy ezeket kérdezzük, nemhogy segítenénk magunknak, hanem épp ellenkezőleg, benne tartjuk magunkat abban az energiában, ami nem tetszik, s mivel a nem tetsző rezgésen vagyunk, egyre több hasonló, „nem tetsző” dolgot vonzunk.

Tulajdonképpen úgy is felfoghatjuk a rezgéseket, mint egy strandot, sok medencével. A mi választásunk, hogy melyik medencébe (rezgésbe) megyünk bele: a hideg vizesbe, a melegbe, a pezsgőfürdőbe stb.
Viszont ne nagyon csodálkozzunk, ha a hideg vizesben hideg a víz… 
Ahhoz, hogy a meleget érezzük, át kell mennünk a másikba.

A fenti jellegű „miért”-es kérdésekre adott válaszaink ritkán visznek előre, (kivéve olyankor, amikor további tudásra, ismeretre keressük a válaszokat), általában lehangolók, (tehát érezhetően benne tartanak a negatív rezgésű medencében), és ritkán nyugtatnak meg. Mivel tudunk hát ilyenkor átkerülni a másik, pozitív medencébe?
 


Kérdezzünk inkább a “Mi/mit” kérdőszóval: Mi az, amit most tehetek? Mit választok most ebben a helyzetben?


Ezek a kérdések előrevivők, segítők és megerősítenek, ahelyett, hogy a negatív energiában tartanának, és lehúznának egy alacsony rezgésre. Így az adott helyzetben sokkal jobb, ha nem azt akarjuk mindenáron kitalálni, hogy mi, miért történik/történt, hanem azt, hogy:
 


Hogyan tudom ebből a legjobbat kihozni? Mire jó ez nekem?


Ezzel máris a pozitívra koncentrálunk, és így sokkal könnyebb lesz megfogalmazni azt magunkban (pozitívan), amit ténylegesen szeretnénk. Semmi sincs a múltunkban, ami jobban tudná a holnapunkat szolgálni, mint az, hogy a legnagyszerűbb gondolatokkal teremtjük a holnapot MA. :)

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!