2012 jan 29

Milyen a jó ima?

Ha már ennyire a mindennapjaink része, nézzük meg, milyen is a jó ima?

A jó ima pozitív, és nem barterező jellegű. Tudom, furcsán hangozhat, hogy a mindennapi, szokványos könyörgésekről  mint barter-kapcsolatról beszélek, de ha jól megnézzük, a "szokásos" imák tényleg ilyen jellegűek. Kérek, és megígérek "cserébe" valamit.

Mi ez, ha nem barter-kereskedelem? Eközben elfeledkezünk arról, hogy minden kimondott mondatunk, szavunk (sőt kimondatlan gondolatunk is!) teremtő erővel bír. Tehát bármit mondunk, gondolunk: imaként működik! Általában nem tudunk róla vagy nem veszünk róla tudomást, hogy például minden egyes "VAGYOK"-kal kimondott mondat is ima.

Azaz, amikor azt mondjuk: "Beteg vagyok", "Rosszul vagyok", "Csúnya vagyok" stb. imákat mondogatunk... Hűha... érdemes lesz jobban odafigyelni, hogy miket is beszélünk, nemde? :) Fontosnak gondolom ezért, és nem győzöm ismételgetni is magam, hogy mennyire érdemes odafigyelnünk arra, hogy mi jár a fejünkben, és mit mondunk ki.

Persze, feltéve, ha jó dolgokat szeretnénk bevonzani az életünkbe. :) Próbáld ki, hogy az elkövetkező héten jó dolgokat gondolsz és mondasz is magadról! (Próbáld ki másokkal kapcsolatban is, gondolj és mondj róluk is jókat!) Kiváncsi vagyok, milyen tapasztalatokat szerzel, és figyeld meg, hogy közben hogyan érzed magad!

Egy pár "jó" ima- minta: Békés/ nyugodt/ boldog/ szeretetteljes/ szép/ okos/ ügyes stb. VAGYOK. Szeretem az embereket. Az emberek/ Isten/ Univerzum szeretnek engem. Mindent megkapok, amire csak szükségem van. Folyamatos angyali segítségben van részem.

Csodás teremtéseket! És most aztán tényleg: Légy magadhoz jó! :)

Erika

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!