Mindig minden úgy van, ahogyan van

Mindig minden úgy van, ahogyan van.

Érdemes-e ezzel a fenti mondattal vitatkozni? Nyilván nem, hiszen attól még nem fog semmi sem megváltozni. Mégis folyamatosan vitatkozunk a "VAN"-nal. Miért nem történt inkább másképp, miért késett el, miért nem jött el, miért, miért, miért...???

Ezekkel a gondolatokkal a teremtő energiáinkat pazaroljuk. Bosszankodunk valami olyasmin, amin úgysem lehet (és nem is kellene) változtatni. Minden úgy van, ahogyan van - még akkor is, ha éppen nem értjük, hogy mi, miért történik (történt) valahogyan.

Ha a "VAN"-nal békében és egyetértésben vagyunk, az energiánkat olyanokra tudjuk fordítani, amiket valóban szeretnénk elérni, és ezzel aztán még a VAN-t is megváltoztathatjuk... :)

Csodás napokat és teremtéseket! Légy magadhoz jó!

Erika

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!