2011 aug 24

Mindig minden úgy van, ahogyan van

Mindig minden úgy van, ahogyan van.

Érdemes-e ezzel a fenti mondattal vitatkozni? Nyilván nem, hiszen attól még nem fog semmi sem megváltozni. Mégis folyamatosan vitatkozunk a "VAN"-nal. Miért nem történt inkább másképp, miért késett el, miért nem jött el, miért, miért, miért...???

Ezekkel a gondolatokkal a teremtő energiáinkat pazaroljuk. Bosszankodunk valami olyasmin, amin úgysem lehet (és nem is kellene) változtatni. Minden úgy van, ahogyan van - még akkor is, ha éppen nem értjük, hogy mi, miért történik (történt) valahogyan.

Ha a "VAN"-nal békében és egyetértésben vagyunk, az energiánkat olyanokra tudjuk fordítani, amiket valóban szeretnénk elérni, és ezzel aztán még a VAN-t is megváltoztathatjuk... :)

Csodás napokat és teremtéseket! Légy magadhoz jó!

Erika

Szeretettel,

Erika

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

LélekZene - e-book-ban azonnal letöltheted, innen

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

Minden jog fenntartva. László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(SzuperTudatos Teremtés™© , SzuperTudatos Világ™, Intuyching™©, SzuperTudatos Önfejlesztés™©, Tudatos Pénz Teremtés™ , TUDKO-Tudatos Kommunikáció™© , a DEMERT Módszer™©, a Numeropátia™© 
védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2020 -  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!