Pénzteremtés, pénz vonzása

Mit hiszel a pénzzel kapcsolatban?

Frissítve: 2021. március

 

A pénzt és a sikert jónak látod, hiszed, tapasztalod? Félsz attól, hogyha sok pénzed lenne, elveszítenéd a barátaid, a családod, a szeretteid? El tudod engedni végleg azokat a gátló hiedelmeket, melyek szerint a pénz és az anyagi sikerek rosszak, elítélendők?

 

Talán az alábbi gondolatok is segítenek abban, hogy a pénzzel kapcsolatos negatív hiedelmeid elengedd:

 

Minél több pénzed van, annál többet tudsz tenni magadért és másokért is

 

Többet tudsz az ő jólétükre is költeni, és könnyebben tudod elérni azokat a dolgokat, melyek a saját fejlődésedhez járulnak hozzá. A pénz nem tesz boldoggá, és önmagában a pénz nem jó cél.
Ha azt gondolod, olyanokat mondasz, hogy „Sok pénzt akarok” – akkor ez nem fog működni. Azért nem, mert sosem a pénz a célunk. Sokkal inkább valamire szeretnénk a pénzt költeni.

 

Mit szeretnél igazán a pénzzel? Mire lesz jó neked, ha lesz pénzed?

 

Kifizetni a számlákat, a hitelt?

Gondtalanul élni?

Nyaralni menni?

Új autót venni?

 

Ugye, hogy egyik sem „pénz”? Sokan úgy vélik, hogy ezeknek a megvalósulásához az egyetlen megoldás, ha sok pénzük lesz. Miközben úgy is lehet elmenni valahova nyaralni, hogy meghív valaki téged.

 

Amikor nem arra koncentrálsz, és nem azt teremted, amit valójában szeretnél, akkor nem egyértelmű üzenetet „küldesz ki” az energiamezőbe, így az nem is fog tudni a kívánságodnak megfelelően rezegni. Úgy is mondhatnám, hogy van egy fölső üzenet, a kívánságod, hogy legyen sok pénzed, és egy alsó, ami egy új autót akar. A kettő nem ugyanaz. Ráadásul mindkettőhöz a nagy akarás, a görcsösen ragaszkodás energiája társul általában.

 

Mivel nem a szavakra, hanem az energiára reagál az energiamező, így erre a görcsös energiára (sóvárgás, elégedetlenség) fog reagálni. Azaz, még további sóvárgást tudsz ezzel teremteni.

 

Ráadásul a görcsös akarás túlenergia egy témán. És mivel az Univerzum - és minden a természetben - a harmóniára, kiegyensúlyozottságra törekszik (fizikai törvényszerűség), így, ha valahol többletenergia keletkezik, vele együtt a másik oldalon keletkezik egy visszahúzó erő, hogy a végén kiegyensúlyozottság legyen. Amíg  a görcsös ragaszkodás van a pénzt, a célodat illetően benned, ez nem segíti, hanem eltávolít a megvalósulástól.
 

Ezért arra érdemes koncentrálni, és azt is kell kérni az Univerzumtól, amit valóban szeretnél, nem görcsösen, hanem nyugodt energiákkal. :)

 

Támogató hit:

A pénz csodálatos, jó dolog. Mindig velem van és mindenben támogat. A segítségével rengeteg dolgot el tudok érni.

 

Mit gondolsz a fenti pénzhez kapcsolódó mondatokkal kapcsolatban?

 

Példa a negatív gondolatokra: Ez nem igaz, a pénz nem csodálatos. Ugyan, nekem sosincs pénzem, hogy is támogatna engem? Csak a gazdagokat támogatja, engem aztán sose! Hogy tudnék bármit elérni vele, ha nincs! Ez hülyeség! stb. stb.) Hogy érzed magad a magadban felmerülő gondolatoktól? Ideges vagy, haragos, rosszkedvű, elkeseredett, boldog, vidám, lelkes?

 

Mondani sem kell, hogy amíg olyan gondolatod támad a pénzzel kapcsolatban, melyekhez kellemetlen (negatív) érzés társul, akkor nem jó irányba mennek a gondolataid, és persze a teremtésed sem. Változtasd meg a gondolatokat és a hiteid a pénzről, és meglátod, sokkal könnyebben fog hozzád is áramolni!

 

Ha netán már jó ideje „csinálod” a pozitív teremtést, és mégsem látsz változást, lehet, hogy a tudatalattidban található egy - vagy több - olyan program, ami tudattalanul akadályozza a pozitívak megjelenését az életedben.

 

A tudattalan 95%-ban működik, míg a tudat mindössze 5%-ban.

 

Könnyű kiszámolni, hogy melyik fog győzni. :) A tudattalan programok felismerésében és átalakításában nagy segítséget nyújthat az Intuyching™ (SzuperTudatos Önfejlesztés™), amivel pillanatok alatt meg lehet találni ezeket a gátló gondolatokat, hogy végre az működjön benned, amivel a pozitív dolgokat tudod megteremteni a sok negatív helyett.

 

Ha profi teremtővé akarsz válni és még könnyebben, még tudatosabban akarod megvalósítani az álmaid, akkor jelentkezz be egy Intuyching™ tanácsadásra, vagy gyere el a következő Tudatos Pénz Teremtés workshopra!

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!