2011 ápr 16Kommunikáció

Mit hiszel a pénzzel kapcsolatban?

A pénzt és a sikert jónak látod, hiszed, tapasztalod? Félsz attól, hogyha sok pénzed lenne, elveszítenéd a barátaid, a családod, a szeretteid? El tudod engedni végleg azokat a gátló hiedelmeket, melyek szerint a pénz és az anyagi sikerek rosszak, elítélendők?

 

Talán az alábbi gondolatok is segítenek abban, hogy a pénzzel kapcsolatos negatív hiedelmeid elengedd:

 

Minél több pénzed van, annál többet tudsz tenni magadért és másokért is.

 

Többet tudsz az ő jólétükre is költeni, és könnyebben tudod elérni azokat a dolgokat, melyek a saját fejlődésedhez járulnak hozzá. A pénz nem tesz boldoggá, és önmagában a pénz nem jó cél. “Sok pénzt akarok” – ez azért nem működik jó célként, mert sosem a pénz a célunk. Sokkal inkább valamire szeretnénk a pénzt költeni.

 

Tehát arra érdemes inkább gondolni, hogy mit szeretnél igazán a pénzzel? Kifizetni a számlákat, a hitelt? Gondtalanul élni? Nyaralni menni? Új autót szeretnél? Ugye, hogy egyik sem “pénz”? Ezért arra érdemes koncentrálni, és azt is kell kérni az Univerzumtól, amit valóban szeretnél. :)

Támogató hit:

A pénz csodálatos, jó dolog. Mindig velem van és mindenben támogat. A segítségével rengeteg dolgot el tudok érni.

 

Mit gondolsz a fenti mondatokkal kapcsolatban?

 

Példa a negatív gondolatokra: Ez nem igaz, a pénz nem csodálatos. Ugyan, nekem sosincs pénzem, hogy is támogatna engem? Csak a gazdagokat támogatja, engem aztán sose! Hogy tudnék bármit elérni vele, ha nincs! Ez hülyeség! stb. stb.) Hogy érzed magad a magadban felmerülő gondolatoktól? Ideges vagy, haragos, rosszkedvű, elkeseredett, boldog, vidám, lelkes?

 

Mondani sem kell, hogy amíg bármilyen olyan gondolatod támad a fentiekkel kapcsolatban, melyekhez kellemetlen (negatív) érzés társul, akkor nem jó irányba mennek a gondolataid, és persze a teremtésed sem. Változtasd meg a gondolatokat és a hiteid a pénzről, és meglátod, sokkal könnyebben fog hozzád is áramolni!

 

Ha netán már jó ideje "csinálod" a pozitív teremtést, és mégsem látsz változást, lehet, hogy a tudatalattidban található egy - vagy több - olyan program, ami tudattalanul akadályozza a pozitívak megjelenését az életedben.

 

Szerinted vajon melyik "győz"...? :)

 

A tudattalan 95%-ban működik, míg a tudat mindössze 5%-ban. Könnyű kiszámolni... :) A tudattalan programok felismerésében és átalakításában nagy segítséget nyújthat a SzuperTudatos Önfejlesztés, amivel pillanatok alatt meg lehet találni ezeket a gátló gondolatokat, hogy végre az működjön benned, amivel a pozitív dolgokat tudod megteremteni a sok negatív helyett.

 

Ha profi teremtővé akarsz válni és még könnyebben, még tudatosabban akarod megvalósítani az álmaid, akkor jelentkezz be egy SzuperTudatos coachingra, vagy gyere el a következő Tudatos Pénz Teremtés tréningre!

 

Csodás, hálával, boldogsággal és pozitív gondolkodással teli napokat! :)

 

Szeretettel,

 

Erika

 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Oszd meg velük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

 

Itt jelentkezz a következő programokra

Itt csatlakozz a Facebookon

Szeretettel,

Erika

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

LélekZene - e-book-ban azonnal letöltheted, innen

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

Minden jog fenntartva. László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(SzuperTudatos Teremtés™© , SzuperTudatos Világ™, Intuyching™©, SzuperTudatos Önfejlesztés™©, Tudatos Pénz Teremtés™ , TUDKO-Tudatos Kommunikáció™© , a DEMERT Módszer™©, a Numeropátia™© 
védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2020 -  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!