2011 máj 18Spiritualitás

Mit jelent a gyógyulás?

 

Sok különböző energetikai módszer elérhető manapság, (az Intuyching™ rendszert is beleértve) amely a változást segíti. 

 

Sokan abban a reményben mennek bármilyen módszert kipróbálni – ami persze teljesen természetes emberi igény -, hogy jobban legyenek, boldogabbak, megtalálják a várva-várt párt, munkát, gyerekük szülessen vagy jobb legyen a már meglévőkkel a kapcsolat stb.

 

Sokan, sokfélék vagyunk, és így a gyógyulásról, a változásról is nagyon sokféle konkrét elképzeléssel, elvárással rendelkezünk, különösen, ha a saját „gyógyulásunkról” vagy változásunkról van szó. Egy-egy tanácsadás után általában mindenki az azonnali, - az ő általa elképzelt, konkrét - csodát várja. :)

 

És vajon tagadhatjuk-e, hogy nem történnek azonnali, megmagyarázhatatlan, tényleg csodás változások? Igen, nagyon sokszor történnek csodás dolgok. A „csodákról” szóló beszámolók azonban mégis inkább későbbi csalódást okozhatnak, hiszen nincs biztos ígéret mindenki számára, hogy veled is pontosan így, ilyen gyorsan fog megtörténni a csoda. Az, hogy egyszer valakivel már megtörtént, nem jelenti azt, hogy mindig, azaz veled is így fog történni.

 

Az energiáinkkal (gondolatainkkal és érzéseinkkel) teremtünk. Mivel mi magunk teremtjük az életünket, nem lehet előre tudni, hogy kinek, mennyi időre van szüksége ahhoz, hogy a változás létrejöjjön az életben.

 

Sokszor emlegetem, hogy mindenki remek teremtő, elvégre képes volt a sok negatív gondolattal, hiedelemmel és kétséggel azt a rengeteg „kellemetlen” dolgot megteremteni az életében. (De hogyan is szerezhetnénk tapasztalatot arról, hogy milyen a „kellemetlen” és milyen a „kellemes”, ha sosem kerültünk ezekkel a dolgokkal kapcsolatba?)

 

Az életünk legfőbb célja az - szerintem -, hogy fejlődjünk, tanuljunk, tapasztalatokat szerezzünk és világossá váljék, hogy teremtő lények vagyunk. Amennyiben a megvilágosodással kapcsolatban azt hiszed, hogy az csak a kevesek – a kiválasztottak – kiváltsága, akkor vedd górcső alá a hiedelmeidet!

 

Bármely békés, nyugodt, laza állapotban megvilágosodott lehetsz. Lehet, hogy csak percekig tart nálad és nem folyamatosan jellemzi az életed, de érdemes tudni, hogy bárki képes rá és megtapasztalhatja az Univerzummal való összehangolt – megvilágosodott - állapotot! Mindannyian teremtő képességekkel rendelkezünk és „Isten képére teremtődtünk”, azaz nekem ezt azt jelenti, hogy olyanok vagyunk, mint a teremtő: teljesek és egészek, úgy, ahogyan vagyunk, teremtő képességekkel.

 

Tehát, amennyiben elfogadjuk, hogy az életünk célja a tapasztalatszerzés és a megvilágosodás, akkor vajon mit is jelenthet a „gyógyulás”?  Számomra a gyógyulás: felismerés. Annak a felismerése, hogy teremtő lények vagyunk, akik azért létezünk, hogy tapasztalatokat szerezzünk.

 

Amennyiben erre rájövünk, végre visszajutunk teljes, egész önmagunkhoz, és ezzel képesek vagyunk tudatosan olyat teremteni, amit szeretnénk – azaz gyógyulunk!

 

Például nem kell szellemivé (spirituálissá vagy bármi egyébbé) válnunk, hiszen eleve azok vagyunk. Egyszerűen csak meg kell engednünk magunknak, tudatosabbá kell tennünk, hogy a bennünk lévő szellemiség a felszínre, felismerésre kerülhessen.

 

Ahogy Eckhart Tolle is mondja: 

Nem kell jóságossá válnunk, csak meg kell engednünk magunknak, hogy a bennünk lévő jóság felszínre kerülhessen.

 

Ennek persze ellentmond a sok bennünk lévő hiedelem és rögzült (sokszor vallási) minta, mely szerint kevesek vagyunk ahhoz, hogy bármit megtehessünk, és könyörögnünk kell (általában valami „feljebbvalóhoz”, Istenhez), hogy megvalósulhasson az, amit szeretnénk.

 

Ezzel a mentalitással eltávolítjuk magunktól a lehetőséget, hogy ráébredjünk saját isteni, spirituális mivoltunkra és a felelősséget áthárítjuk valaki (valami) másra.

 

Sokszor azért nem teszünk meg dolgokat, mondunk ki valamit, mert „jaj, mit fognak gondolni, nem fognak szeretni”. A félelem attól, hogy nem szeretnek bennünket, nagyon sokszor visszatart attól, hogy számunkra fontos dolgokat véghezvigyünk - vagy épp ellenkezőleg, olyanokat teszünk, amihez semmi kedvünk.

 

Pedig nem azért szeret minket bárki - Istent, Univerzumot, Buddhát stb. is beleértheted -, mert bizonyos dolgokat megteszünk vagy nem, hanem önmagunkért, azaz kizárólag csak azért, mert VAGYUNK. Teljesek, egészek és szerethetők vagyunk úgy, ahogy vagyunk.

 

Lehet, hogy ezt nem hisszük el (ilyenkor a hiedelmeket érdemes átalakítani), de attól még úgy van. Persze, ha valamit nem hiszünk el, akkor nehezen is tud az életünkben megnyilvánulni, hiszen azt tapasztaljuk, amit hiszünk. :)

 

Minden bennünk van, amire szükségünk van a teljes életünkhöz, csak esetleg nem látjuk jól, mert valami elhomályosítja a látásunkat – például: energiák, programok, hiedelmek, hozott minták, szokások stb.

 

Amikor bármilyen energetikai módszerhez folyamodunk, érdemes szem előtt tartanunk, hogy nem a szerelőműhelybe megyünk, hogy itt-ott egy-két csavart meghúzzanak rajtunk, megolajozzanak, aztán mehetünk tovább, soha többet nem lesz semmi problémánk...

 

Ha a gyógyulás annak a felismerése, hogy teljesek vagyunk, akkor megérthetjük, hogy senki sem, egyetlen módszer sem képes bennünket kívülről „megszerelni”, meggyógyítani, – sőt azt is, hogy erre nincs is szükség!

 

Hiszen a gyógyulás arról szól, hogy (esetleg egy módszer segítségével) megváltoztatjuk a gondolatainkat, hiedelmeinket, ítéleteinket magunkról és az életről.

 

Ha ez megtörténik, akkor tudhatjuk, jó helyen járunk, a gyógyulás, javulás, változás máris megtörtént, akkor is, ha még fáj a vállunk, ha még nem találtuk meg a párunkat és még nincs állásunk…

 

A felismerés mindennél többet ér, hiszen ezzel az életünket a kezünkbe véve, új tapasztalatokat tudunk megélni – és ez maga a változás, a gyógyulás.

 

Ha készen állsz arra, hogy rálépj erre a csodás javulás útjára, és szívesen veszed ehhez a segítséget, jelentkezz egy Intuyching™ tanácsadásra, hogy személyre szabottan találjuk meg a téged korlátozó tévhiteket a táblázatrendszer segítségével. Írj e-mailt, (erika.laszlo-kukac-laszloerika.hu), ha szeretnéd a lelked összes lehetőségét jól kihasználni! 

 

Ha pedig a saját kezedbe vennéd az életed irányítását, akkor nézd meg a részleteket a az Intuyching™ (SzuperTudatos Önfejlesztés™) táblázatrendszerről. Az Intuyching™ (SzuperTudatos Önfejlesztés™) védjegyeztetett, intuitív,  energetikai coaching-szemléletű táblázatrendszer és módszer abban egyedülálló, hogy egy olyan kézikönyvet kapsz az életedhez (iPad applikációban), amit bármikor felüthetsz, és megoldhatod a gondjaidat, így a saját magad gyógyítója leszel.

 

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

LélekZene - e-book-ban azonnal letöltheted, innen

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!