Kommunikáció

Mit tenne a szeretet?

Bármilyen „reakció” (amikor hirtelen, csak úgy „csípőből” reagálunk valamire – és általában dühösen) a tudatalattink egós működéséből jön, és nem a szeretet rezgéseiből.

 

Sokféle módszer létezik a világban, melynek segítségével átalakíthatjuk a negatív energiáinkat, hogy elérjünk a szeretet szintjéhez, a SzuperTudatos Önfejlesztés szintén egy remek és gyors módszer arra, hogy megváltoztasd az energiáidat. A szeretet energiájából pedig képesek leszünk tudatosan megváltoztatni a reakcióinkat és a negatív gondolatainkat.

 

Legközelebb, amikor épp dühösen reagálnál valamire, állj meg egy pillanatra és kérdezd meg magadtól: „Mit tenne a szeretet ebben a helyzetben/ezzel az emberrel?” (Az ötletet eredetileg kedves osztálytársamtól hallottam - köszi Évi :) -, később pedig Neale Donald Walsch Beszélgetések Istennel c. könyvében olvastam.) Nos valószínűleg nem állna le dühösen kiabálni... :)

 

Csodás napokat és teremtéseket! Légy magadhoz mindig jó!

 

Szeretettel,

Erika

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

Címkék
teremtés
« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!