2016 ápr 11Kommunikáció

Mit tenne a szeretet?

Bármilyen „reakció” (amikor hirtelen, csak úgy „csípőből” reagálunk valamire – és általában dühösen) a tudatalattink egós működéséből jön, és nem a szeretet rezgéseiből.

 

Sokféle módszer létezik a világban, melynek segítségével átalakíthatjuk a negatív energiáinkat, hogy elérjünk a szeretet szintjéhez, a SzuperTudatos Önfejlesztés szintén egy remek és gyors módszer arra, hogy megváltoztasd az energiáidat. A szeretet energiájából pedig képesek leszünk tudatosan megváltoztatni a reakcióinkat és a negatív gondolatainkat.

 

Legközelebb, amikor épp dühösen reagálnál valamire, állj meg egy pillanatra és kérdezd meg magadtól: „Mit tenne a szeretet ebben a helyzetben/ezzel az emberrel?” (Az ötletet eredetileg kedves osztálytársamtól hallottam - köszi Évi :) -, később pedig Neale Donald Walsch Beszélgetések Istennel c. könyvében olvastam.) Nos valószínűleg nem állna le dühösen kiabálni... :)

 

Csodás napokat és teremtéseket! Légy magadhoz mindig jó!

 

Szeretettel,

Erika

Szeretettel,

Erika

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

LélekZene - e-book-ban azonnal letöltheted, innen

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

Címkék
teremtés
« Vissza

Minden jog fenntartva. László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(SzuperTudatos Teremtés™© , SzuperTudatos Világ™, Intuyching™©, SzuperTudatos Önfejlesztés™©, Tudatos Pénz Teremtés™ , TUDKO-Tudatos Kommunikáció™© , a DEMERT Módszer™©, a Numeropátia™© 
védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2020 -  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!