Nehéz helyzetek
nov19

Nehéz helyzetek

Nehéz a helyzet sokaknak manapság... mindenféle "tragédiák" (nem kételkedem a mélységükben, azért tettem idézőjelbe, mert már maga a szó is emberi ítélkezést takar) vesznek bennünket körül.


Ráadásul ezek még "erősítik is egymást" azaz, ha ezekre figyelünk, annál több lesz belőlük. Több "termelődne" ilyenkor tragédiából?

Még akár az is lehet, de az biztos, hogy ilyenkor erre a rezgésre vagyunk "ráállva" azaz, ezeket a híreket fogjuk meghallani, észrevenni, ezek fognak hozzánk eljutni.

Kihívásos helyzeteinkben különösen nehéz megtartani azt a pozitív összpontosítást, ami a jólétünket teremti. Talán kis vigaszt ad, ha tudjuk, nem vagyunk egyedül a kétségekkel, a nehézségekkel, a problémákkal és anyagi gondokkal.

Nagyon sokan küzdenek ezzel itthon és a világ egyéb tájain is. Sokszor kilátástalannak tűnik a helyzet, ilyenkor azonban nem a mélységeket - a negatív mélységeket - kell megélni, hanem pontosan ellenkezőleg: ilyenkor kell igazán megélni azt, hogy bízunk, hiszünk.

Ha az a feladat, hogy megtanuljunk bízni, hinni (akár a magasabb rendű segítőkben és erőkben, akár saját magunkban), hogyan is lehetne ezt megtanulni adott feladatok (például, amikor nem akarnak összejönni az állások és fogy a pénz) nélkül??

Könnyű úgy hinni, bízni, amikor semmi probléma, nem igaz? Olyankor is tudunk hinni és bízni, amikor úgy tűnik, hogy nem jön a segítség? (Jön, csak ilyenkor a kétség távoltartja.) Persze emberként nekünk itt van idő, sokszor türelmetlenek vagyunk, és úgy hisszük (!) nem tudunk a végtelenségig várni - de tényleg nem? Miért is nem? Mi az igazán fontos az életben?

Szerintem a boldogság és a jó érzések. Amikor kétségek között létezünk, bizonytalannak érezzük a helyzetet, a kilátásokat, akkor biztosan nem a pozitív energiák oldalán állunk. Márpedig ilyenkor ezzel csak szenvedést okozunk magunknak.

Érdemes elengedni a ragaszkodást, és bízni, mégha nem is könnyű ilyenkor. Igazából mindannyian tudjuk ezt mélyen, hiszen hiába tesszük az ellenkezőjét - görcsölve akarjuk, ragaszkodunk egy bizonyos végkimenetelhez, aggódunk, félünk stb. - attól nem lesz jobb egyáltalán, igaz? A mostra érdemes koncentrálni ilyen esetekben is, és nem a jövőre.

A holnap is jövő, az sem most van. Figyeljük inkább meg, hogy ma, most van, még minden rendben van - van mit ennünk, van aki szeret bennünket, még nem vesztettünk el semmit.

Ha meg igen (ilyenről is tudunk, elveszítünk fontos kapcsolatokat, állást, lakhelyet stb.), akkor is hihetünk abban, hogy az Univerzum mindig ellát mindennel - tehát ezekre most valamiért nincs szükségünk, illetve pontosan ilyen helyzetekre van szükségünk (azaz a veszteség átélésére) a továbblépéshez.

Biztosan kialakul valami a leglehetetlenebb helyzetben is... - és ha megengedjük, akkor sokkal gyorsabban és akár sokkal jobb is jöhet!

Az aggódással, görcsöléssel csak eltávolítjuk magunktól a teljesülést... és megkeserítjük a mát is. Helyette inkább egy ilyen - vagy hasonló - gondolatot forgassunk a fejünkben:

Tudom, hogy minden rendben van. Minden segítséget megkapok ahhoz, hogy a legjobban alakuljanak a dolgaim/dolgaink. Az Univerzum szeret és vigyáz rám, és mindent a rendelkezésemre bocsát, amire szükségem van.

Csodás napokat és teremtéseket! Légy magadhoz jó!

Erika

 
 

Szeretettel,

Erika

 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

 

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!


FACEBOOK

Itt csatlakozz a nyilvános SzuperTudatos FB csoporthoz

SzuperTudatos Önfejlesztés™ FB oldal

László Erika hivatalos FB oldala

SuperConscious World®©™ FB oldal

LINKEDIN

László Erika oldala

 

TUDTAD?

Erika videósorozatban beszél az élet dolgairól. Kattints ide, és válogass!

 

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

 

LélekZene - e-book-ban azonnal letöltheted, innen

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

 

 

 


Adunk elég időt a teremtéshez?
márc06

Adunk elég időt a teremtéshez?

Együtt teremtünk az Univerzum energiáival. De vajon adunk-e elég időt a teremtésre? Vagy olyanok vagyunk, mint az egyszeri ember, aki fát akart nevelni?
TÉNYLEG megengedjük magunknak, hogy kapjunk?
ápr04

TÉNYLEG megengedjük magunknak, hogy kapjunk?

Vagy csak úgy viselkedünk, mint az egyszeri gyerek, aki segítséget kér egy felnőttől: - Kérem szépen, nem találom a szüleimet. Tud segíteni, hogy m...
Küzdesz?
okt23

Küzdesz?

A tudatos teremtés többek között arról szól, hogy nem küzdünk. Na nem arról van szó, hogy várd a sültgalambot a szádba.
László Erikáról

 

Erika transzformációt és boldogságot, harmóniát elősegítő és kommunikáció instruktor, tanácsadó. A SzuperTudatos Önfejlesztés™ (SuperConscious Self-Coaching™) intuitív coaching rendszer kifejlesztője, a Tudatos Kommunikáció tréningprogram létrehozója, a világon egyedülálló hiedelem-átalakító DEMERT Módszer™ és a Numeropátia™ megalkotója, valamint a SzuperTudatos Világ™ nemzetközi hálózat (SuperConscious World™) társalapítója és szakmai vezetője.

3 nyelven tanít, 25 országból, 5 kontinensről származó hallgatói és kliensei száma több ezerre becsülhető.

Több, mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, valamint több száz önfejlesztő és kommunikációs tréninget és tanfolyamot tartott világszerte.

 

A CoachOK és a Wellness Universe tagja

 

KAPCSOLAT

Email: erika.laszlo-kukac-laszloerika.hu

Skype: erika.laszlo

Mobil: +36 703656561

 

IMPRESSZUM

Legnépszerűbb cikkek

 

 

A SzuperTudatos közösséget és tagjainak hálózatát, transzformáló tanfolyamait az SCC.WORLD oldalon találod.

Kövess Facebookon is!

Minden jog fenntartva. László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(SzuperTudatos Teremtés™, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, Tudatos Kommunikáció™, a DEMERT Módszer™, a Numeropátia™) védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2020  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

totalstudio.hu
Ingyenes Lélekemelő hírlevél!

Iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre! A levelekről bármikor leiratkozhatsz.