Nem fáj, ha nem tudod?

 A tapasztalat mégis azt mutatja, hogy rengeteg dologról nem tudunk “tudatosan” és aztán mégis fáj… vagy fájni fog. A megoldatlan, tudatalattiban lévő energiák, rezgések, például a feldolgozatlan harag, ellenségeskedés, megbocsátás hiánya (nem csak másoknak, magunknak is!) bizony előbb utóbb akár betegségek formájában is okozhatnak konkrét fájdalmakat.

Tehát itt aztán tényleg nem érvényes a mondás, hogy ha nem tudok róla, akkor nem fáj. Sőt: hiába nem tudok róla, akkor is fáj… Sokszor tapasztalom (magammal kapcsolatban is), hogy valami, amiről akár nem is tudtam, (vagy csak nem vettem róla tudomást?...) ott a mélyben, a bensőmben bizony működik, és amennyiben nem oldom meg (vagy fel) valahogy, gondot okoz.

Szerencsés vagyok, mert ezek a gondok - eddig legalábbis :) - nem okoztak visszafordíthatatlan, súlyos történeteket nekem. Különösen szerencsés vagyok azért is, mert ma már tudom, hogy mivel lehet ezeket a helyzeteket, a bensőmben felgyülemlett negatív és gátló energiákat, érzéseket, korlátozó hiedelmeket, egós-működéseket megoldani.

Tudatosan igyekszem hozzáállni a megoldandó feladataimhoz, és a Spirituális Választerápia annyira bevált nekem, hogy ma már jószerivel máshoz nem is kell, hogy nyúljak. (Ez nem jelenti azt, hogy mindenkinek ez a legjobb módszer. Nekem szerencsére nagyon bevált.) A tapasztalat azt mondatja, érdemes inkább előbb elkezdeni a feldolgozást, segítséget kérni, ha kell, mielőtt tényleg elkezdene fájni...

Csodás napokat! Légy magadhoz jó!

Erika

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!