2013 júl 28Kommunikáció

Olyan szeretnék lenni mint...! De hogyan?

Sokunkkal előfordul, hogy olyanná szeretnénk válni, mint azok, akiket csodálunk, nagyra tartunk, becsülünk valamiért. Itt sajnos azonban általában abba is marad a folyamat, mert szinte azonnal jönnek a "remek magyarázatok":

 

- Áh, ez nekem úgyse menne..., ő jobb, mint én..., többet tud, mint én..., neki mások a körülményei, mint nekem... stb.

Ugye észreveszed bennük a korlátozó hiedelmeket, melyek azonnal leblokkolják a változást? Épp ezért érdemes az alábbi gyakorlatot rendszeresen (amíg csak "zsigerből" nem jön) végigcsinálni. Könnyen, minden nehézség nélkül, és nagyon gyors változásokat lehet vele elérni! Te is meg tudod csinálni, állj neki most, ne halogasd! :)

 

Az "Olyan szeretnék lenni mint" 7 lépése

 

1. Ki az, akit valamiért csodálsz, nagyon szeretsz illetve olyan szeretnél lenni, mint ő? Találj legalább egy (de inkább 3-5) ilyen embert és írd le a nevüket. Lehet, hogy a család, a közeli ismerősök, a barátok, tanáraid, netán munkatársaid közül kerülnek ki, de az is előfordulhat, hogy olyan embert nevezel meg, akit személyesen nem is ismersz, mégis jó példának tartod a magad számára (pl.: sportoló, színész, spirituális tanító, író stb.)

 

2. Írd le azokat a tulajdonságokat, viselkedésbeli szokásokat, beszédstílust stb., amit annyira szeretsz bennük!

 

3. Ezután válassz ki egy minőséget (egyszerre csak egyre koncentrálva nagyobb és gyorsabb sikert lehet elérni), amit te is szeretnél elérni, olyanná szeretnél válni.

 

4. Minden nap, reggel, koncentrálj erre a minőségre! Mit jelent ez számodra? Hogy néz ki? Van formája, színe, illata? Képzeld el ezt a minőséget, és lélegezd be! Ahogy belélegzed magadba, átjárja minden porcikád, és feltölt téged.

 

5. Majd pedig képzeld el magad, ahogyan ezt a minőséget aznap minden pillanatban megvalósítod.

 

6. Napközben tégy úgy, mintha olyan lennél, mint az a valaki, aki ezt a minőséget tökéletesen tudja mindenestül megvalósítani!

 

7. Este pedig vedd végig azokat a helyzeteket (és csak azokat!), amikor sikerült ezt a minőséget megélned. Adj érte hálát és köszönetet magadnak, hogy sikerült! Következő nap pedig kezdd újra, és csináld ezt addig, amíg úgy nem érzed, mindenestül tiéd ez a minőség, úgyhogy elkezdheted gyakorolni a következőt… :)

 

TÁMOGATÓ HIT:

Minden lehetőségem megvan, és képes vagyok  a fejlődésre.

 

Csodás napokat! Légy mindig az, AKI VAGY, és fejlődj olyanná, AKI LENNI SZERETNÉL! :)

 

Szeretettel,

Erika

Szeretettel,

Erika

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

LélekZene - e-book-ban azonnal letöltheted, innen

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

Minden jog fenntartva. László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(SzuperTudatos Teremtés™© , SzuperTudatos Világ™, Intuyching™©, SzuperTudatos Önfejlesztés™©, Tudatos Pénz Teremtés™ , TUDKO-Tudatos Kommunikáció™© , a DEMERT Módszer™©, a Numeropátia™© 
védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2020 -  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy