Pénz tréning, jó volt!

Bár a hőség eléggé megviselt mindenkit, ennek ellenére is remekül éreztük magunkat! A pénzzel még beszélgettünk is a nap végén. Felismerések, tanulságok, rácsodálkozás, játékok és gyakorlatok... - volt minden. :)

Sokat segítenek ezek a tudatosításban, a gondolataink megváltoztatásában, és a berögzült minták elengedésében. Tudom, hogy a pénzzel sokan állunk "hadilábon". Így hát, megosztom most veled a tréning befejező megerősítő mondatát a pénzzel kapcsolatban - ha van kedved, gondolkodj el rajta és használd, ha úgy véled, neked is segíthet.

"A pénz az egyik legkedvesebb barátom! Mindig ott van velem, amikor szükségem van rá, számíthatok rá és segít, amikor kell. Szeretem, nagyra becsülöm és hálás vagyok azért, amiket vele el tudok végezni! És mennyi mindent el tudok a segítségével érni!

Olyan jó, hogy mindig velem van! Köszönöm, és hálás vagyok nagyon, hogy a barátomnak nevezhetem!"

Csodás napokat! Légy magadhoz jó!

Erika

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!