2012 szept 02Pénzteremtés, pénz vonzása

Pénzre van szükség

Ha ezt tesszük, akkor egyre több hasonló helyzetet vonzunk be, azaz olyanokat, amikor azt érezhetjük, hogy szűk-ségben vagyunk, szükségünk van pénzre. Ilyenkor arra koncentrálunk, ami nincs..., amitől persze nem érezzük jól magunkat.

 

Vajon, ha olyan sok pénzed lenne, ami mindenre elég lenne, sőt még annál is több lenne, akkor hogyan éreznéd magad? Gondolom jól. :) Így ahhoz, hogy a pénz "rád találjon", a MOST-ban is meg kell találnod a módját arra, hogy jól érezd magad, hogy boldog légy. Hiszen ezek az érzések kapcsolódnának ahhoz, ha pénzed lenne, azaz ez az a vibráció, ami összekapcsolódik benned a pénzzel.

 

A pénztől önmagában nem leszel boldog, de a boldogság érzésével biztosan több pénzt tudsz teremteni. :)

 

Csodás napokat! Légy magadhoz jó! :)

 

Szeretettel,

Erika

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

LélekZene - e-book-ban azonnal letöltheted, innen

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2023. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!