Pozitív gondolatok?

Miért nincs változás? Tőlem is kérdezik sokszor, akik pedig igen sokat megtesznek azért, hogy tudatosan éljék az életüket. Most nem a tudat alatt zajló akadályokról (amit például SVT-vel tudunk tisztítani), hanem a tudatos gondolatokról szeretnék szólni.

Nyilván nem tudunk belelátni senki fejébe, hogy ott vajon milyen gondolatok vannak, de az SVT-tanácsadások során rendre kiderül, hogy még a nagyon tudatos pozitív gondolkodók is sokszor elkeserednek, vagy olyan dolgokra pazarolják a gondolataikat (az energiát), amire igazán nem kellene - illetve nem érdemes, mert azokkal csak fenntartjuk (megteremtjük) azokat a dolgokat, amiket el szeretnénk kerülni. (Szerencsére egy SVT-tisztítás nagyon sokat segít az olyan tudat alatti energiák megszüntetésében, melyekhez tudatosan nem tudunk hozzáférni.)

Ezzel persze egyáltalán nem szeretném lekicsinyelni az emberi érzéseinket, illetve gondjainkat, épp ellenkezőleg! Minden érzésünknek komoly, segítő szerepe van. Az érzésünk az, amely arról tudósít, hogy valami nincs rendben a gondolkodásunkkal.

Persze sokszor nem érezzük könnyűnek megváltoztatni a gondolatainkat és téveszméinket. Jobb ezért, ha elfogadjuk - és megengedjük magunknak! :) -, hogy ez a változás/változtatás, az emberi mércénkkel mérve, időbe kerül(het). A tudatos gondolkodást, (vagy úgyis mondhatnám: a tudatos kommunikációt saját magunkkal, a benső igazságunkkal, benső lényünkkel) ugyanúgy, mint a számolást, meg kell tanulni.

Általában nem megy egyik napról a másikra, és mint az egész életünket tekintve, itt is a folyamat a lényeg, a tapasztalat, amit e közben szerzünk. Nem érdemes türelmetlennek lennünk, azzal nem jutunk hamarabb előre, maximum csak még több türelmetlenségre adó okot hívunk be az életünkbe.

A tudatos gondolkodás nem a görcsös "jól akarom csinálni"-t jelenti, azaz, hogy mindent (még) többször átgondolok - ellenkezőleg! Tudatos  gondolkodás alatt azt értem, hogy folyamatosan figyelek arra, hogy hogyan érzem magam, és megváltoztatom a rossz érzéseket okozó gondolataimat.

Ha jól érzem magam, akkor minden rendben van. Ha rosszul érzem magam, akkor az érzésem  figyelmeztet, hogy valami nincs rendben a gondolataimmal. Ilyenkor érdemes a gondolatot "visszakeresni" (Mit gondolok, amitől most nem érzem magam jól?) és megváltoztatni.

Ezzel a - viszonylag egyszerű - tudatos figyelemmel képesek vagyunk megváltoztatni az életünket és a mindennapjainkat.

Csodás napokat és gondolatokat! Légy magadhoz jó!

Erika

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!