Pozitív gondolatok?
szept19

Pozitív gondolatok?

Persze, tudom, sokan igyekszünk pozitív gondolatokkal teremteni az életünket, sokszor mégsem látunk igazi változtást. atokkal teremteni az életünket, sokszor mégsem látunk igazi változtást.


Miért nincs változás? Tőlem is kérdezik sokszor, akik pedig igen sokat megtesznek azért, hogy tudatosan éljék az életüket. Most nem a tudat alatt zajló akadályokról (amit például SVT-vel tudunk tisztítani), hanem a tudatos gondolatokról szeretnék szólni.

Nyilván nem tudunk belelátni senki fejébe, hogy ott vajon milyen gondolatok vannak, de az SVT-tanácsadások során rendre kiderül, hogy még a nagyon tudatos pozitív gondolkodók is sokszor elkeserednek, vagy olyan dolgokra pazarolják a gondolataikat (az energiát), amire igazán nem kellene - illetve nem érdemes, mert azokkal csak fenntartjuk (megteremtjük) azokat a dolgokat, amiket el szeretnénk kerülni. (Szerencsére egy SVT-tisztítás nagyon sokat segít az olyan tudat alatti energiák megszüntetésében, melyekhez tudatosan nem tudunk hozzáférni.)

Ezzel persze egyáltalán nem szeretném lekicsinyelni az emberi érzéseinket, illetve gondjainkat, épp ellenkezőleg! Minden érzésünknek komoly, segítő szerepe van. Az érzésünk az, amely arról tudósít, hogy valami nincs rendben a gondolkodásunkkal.

Persze sokszor nem érezzük könnyűnek megváltoztatni a gondolatainkat és téveszméinket. Jobb ezért, ha elfogadjuk - és megengedjük magunknak! :) -, hogy ez a változás/változtatás, az emberi mércénkkel mérve, időbe kerül(het). A tudatos gondolkodást, (vagy úgyis mondhatnám: a tudatos kommunikációt saját magunkkal, a benső igazságunkkal, benső lényünkkel) ugyanúgy, mint a számolást, meg kell tanulni.

Általában nem megy egyik napról a másikra, és mint az egész életünket tekintve, itt is a folyamat a lényeg, a tapasztalat, amit e közben szerzünk. Nem érdemes türelmetlennek lennünk, azzal nem jutunk hamarabb előre, maximum csak még több türelmetlenségre adó okot hívunk be az életünkbe.

A tudatos gondolkodás nem a görcsös "jól akarom csinálni"-t jelenti, azaz, hogy mindent (még) többször átgondolok - ellenkezőleg! Tudatos  gondolkodás alatt azt értem, hogy folyamatosan figyelek arra, hogy hogyan érzem magam, és megváltoztatom a rossz érzéseket okozó gondolataimat.

Ha jól érzem magam, akkor minden rendben van. Ha rosszul érzem magam, akkor az érzésem  figyelmeztet, hogy valami nincs rendben a gondolataimmal. Ilyenkor érdemes a gondolatot "visszakeresni" (Mit gondolok, amitől most nem érzem magam jól?) és megváltoztatni.

Ezzel a - viszonylag egyszerű - tudatos figyelemmel képesek vagyunk megváltoztatni az életünket és a mindennapjainkat.

Csodás napokat és gondolatokat! Légy magadhoz jó!

Erika

 
 

Szeretettel,

Erika

 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

 

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!


FACEBOOK

Itt csatlakozz a nyilvános SzuperTudatos FB csoporthoz

SzuperTudatos Önfejlesztés™ FB oldal

SzuperTudatos Világ FB oldal

László Erika hivatalos FB oldala

Tudatos Kommunikáció FB oldal

SuperConscious World®©™ FB oldal

LINKEDIN

László Erika oldala

 

TUDTAD?

Erika videósorozatban beszél az élet dolgairól. Kattints ide, és válogass!

 

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

 

LélekZene - e-book-ban azonnal letöltheted, innen

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

 

 

 


Teremtő gondolatok - jólét
dec16

Teremtő gondolatok - jólét

Az alábbi teremtő gondolatokat, megerősítéseket  mondogatva, (magadban vagy akár hangosan, netán a tükörbe belemondva) áthangolhatod magad a gazdagság és jólét rezgésére.
Teremtő gondolatok - városrehabilitáció, környezet
febr05

Teremtő gondolatok - városrehabilitáció, környezet

FK. kérésére, városrehabilitációs, szépülős teremtő gondolatok. :)
Milyen a jó ima?
jan29

Milyen a jó ima?

A tapasztalataim szerint még azok is imádkoznak sokszor, akik nem vallásosak, vagy nem hisznek Istenben/valamiféle nagyobb Rendező Erőben.
Cikk - a Spirituális Választerápiáról a Sikeradón
jan26

Cikk - a Spirituális Választerápiáról a Sikeradón

Válasz a napi gondokra - Írta: Szidon Rita
László Erikáról

 

Erika transzformációt és boldogságot, harmóniát elősegítő instruktor, coach, mentor és kommunikációs tréner. A SzuperTudatos Önfejlesztés™ (SuperConscious Self-Coaching™) intuitív coaching rendszer kifejlesztője, a Tudatos Kommunikáció tréningprogram létrehozója, a világon egyedülálló hiedelem-átalakító DEMERT Módszer™ és a Numeropátia™ megalkotója, valamint a SzuperTudatos Világ™ nemzetközi hálózat (SuperConscious World™) társalapítója és szakmai vezetője.

3 nyelven tanít, 25 országból, 5 kontinensről származó hallgatói és kliensei száma több ezerre becsülhető.

Több, mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, valamint több száz önfejlesztő és kommunikációs tréninget és tanfolyamot tartott világszerte.

 

A CoachOK és a Wellness Universe tagja

 

KAPCSOLAT

Email: erika.laszlo-kukac-laszloerika.hu

Skype: erika.laszlo

Mobil: +36 703656561

 

IMPRESSZUM

Legnépszerűbb cikkek

 

 

A SzuperTudatos közösséget és tagjainak hálózatát, transzformáló tanfolyamait az SCC.WORLD oldalon találod.

 

 

Kövess Facebookon is!

Minden jog fenntartva. László Erika coach, tréner, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(SzuperTudatos Teremtés™, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, Tudatos Kommunikáció™, a DEMERT Módszer™, a Numeropátia™) védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2020  All rights reserved. -  Hosted by Orangewebsite.com (Iceland)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

totalstudio.hu
Ingyenes Lélekemelő hírlevél!

Iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre! A levelekről bármikor leiratkozhatsz.