Reinkarnációs szerződés - Humor

 Reinkarnációs szerződés

§1 - Ön kap egy testet. Ez a test új és egyszeri. Senki más nem kapja ugyanazt a testet.
§2 - Ön kap egy agyat. Ajánlatos ezt értelmes módon használni, de ez nem előírás.
§3 - Ön kap egy szívet. A legjobb eredményeket akkor éri el, ha agyát és szívét kiegyensúlyozva használja.
§4 - Ön a saját maga választotta tapasztalási utazásra indul a fenti pontokban említett testtel, aggyal és szívvel. Utazása során leckéket, feladatokat is kap, annak megfelelően, ahogyan Ön a fejlődés irányát előzetesen meghatározta magának. Senki más nem kapja pontosan ugyanezeket a leckéket, és senki sem vállalhatja át Öntől ezeket.
§5 - Utazása során azt tehet, amit csak akar. Minden, amit másokkal szemben elkövet, visszatér Önhöz.
§6 - Egy lecke addig ismétlődik, míg teljesen meg nem értette. Akár inkarnációkon keresztül.
§7 - A szerződés mindenkire egyenlő érvényben vonatkozik. Nincsenek kiváltságok, akkor sem, ha néhányan ezt állítják. A kézzel bejegyzett változtatások nem érvényesek.
§8 - Tükröket is kap, hogy észrevegye, miben érdemes változ(tat)nia. Sok tükör úgy néz ki, mint egy test. Azért vannak, hogy megmutassák azt, ami Önben van.
§9 - Ha teste elpusztul, vagy már nem működik, újat kap. Persze ez egyes esetekben várakozási idővel járhat.
§10 - Az inkarnációs szerződés akkor jár le, ha minden lecke kielégítő eredménnyel zárul.
§11 - Az, hogy mi számít kielégítőnek, Ön határozza meg!

  Hasznos tippek és tanácsok az inkarnációhoz:

- Nem cél, hogy a test elhagyásakor minél több pénzünk legyen, de a sok pénz megléte nem okoz semmilyen problémát és nem von maga után semmilyen káros megítélést.
- Jó, ha emlékszik rá, hogy senki sincs, aki Önt megítélhetné, így utazása végén sem fogják Önt megítélni.
- Az ismertség és kedveltség nem jár bónuszpontokkal, míg az Önmaga és mások szeretete igen.
- Ne mások hibáihoz igazodjon, igazodjon a saját jó érzéseihez, és kövesse azokat.
- A szabályok arra valók, hogy az ember felülvizsgálja őket és ha szükséges, újakat alkosson vagy elvesse őket teljesen.
- Mások állításai a célról elterelhetik a figyelmet, figyeljen inkább a saját belső hangjára!
- Semmit sem ronthat el. Legfeljebb tovább tart. Ne feledje, az ún. idő is csak az emberek teremtése, és csak a Földön értelmezhető!
- A SZÍVÉN keresztüli különleges kapcsolat segítségével Ön minden válaszhoz hozzáféréssel rendelkezik.
- Senki sem vállalhatja át az Ön, saját magáért vállalt felelősségét, így mások saját felelősségét se vegye magára, teljesen felesleges energiapazarlás.
- Az erőszak soha nem vezet megoldáshoz, míg a SZERETETBŐl kiindult gondolatok, szavak és tettek igen!
- Hasznos megfigyelni, mely helyzetek ismétlődnek.
- Amennyiben az az érzése, hogy SEGÍTSÉGRE van szüksége, KÉRJEN segítséget. Minden elképzelhető segítség megadatik Önnek, csak KÉRNIE kell, mert KÉRÉS NÉLKÜL SENKI SEM AVATKOZHAT BELE az Ön saját SZABAD AKARATÁBA.
- Csak mert mindenki egyféle módon viselkedik, még nem azt jelenti, hogy az a helyes. - Ritkán van csak egy helyes megoldás.
- Kérvényezheti a megbocsájtást, és érdemes megbocsátania magának és másoknak is. - Különleges záradék nincsen.
- ÖNT MINDIG SZERETIK, tegyen bármit, és legyen bárhol. Minden más illúzió.
- A leckék különleges alkalmak, melyek a tapasztalást szolgálják. Nem rossz szándékból vannak, Ön választotta őket saját magának az utazása részeként, mint egy-egy előre befizetett érdekes és izgalmas kirándulást.
- Saját testünket másokra bízni kockázatokkal járhat.
- Másokat a fejlődésükben megakadályozni nem hoz semmiféle hasznot. - Kiváltképpen az éjjeli órákban alkalma nyílik, hogy elhagyja testét. A testen kívüli tapasztalatok nem tárolódnak a testben illetve az agyban.
- Saját testével játszadoznia jogában áll, ez is hozzájárul a fejlődéséhez. Amennyiben mások testével szeretné ezt tenni, kérje beleegyezésüket.
- A tudományos szakvélemények és a szent írások NEM az IGAZSÁGOT, hanem emberek gondolatait, véleményét közvetítik, mint ahogy a könyvek, hírek és az internet is. Mindezek összezavarhatják, ha nem kellő válogatással olvasgatja, hallgatja ezeket.
- Nem az a cél, hogy Elsők legyünk.
- Az Ön helyzetében Önnél jobb benyomást senki más nem tenne. Kiegészítés: Az inkarnáció szándékos befejezése jogában áll, bár haszontalan ügyintézést von maga után. Nem Ön az egyetlen, akinek kételyei vannak az inkarnációs szerződés értelmét illetően. Mivel ez szerződés a felek kölcsönös beleegyezése alapján köttetett., hasztalan azon keseregni, hogy Ön itt van.

  Csodás napokat! Légy magadhoz és másokhoz is jó!

Szeretettel,

Erika

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

Címkék
humor
« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!