Rendszeres megerősítések

 Megerősítéseknek nevezem azt, amikor pozitív kijelentéseket ismételgetünk annak érdekében, hogy valami újat teremtsünk - egy minőséget magunkban, például az önbizalommal kapcsolatban, egy vágy megvalósulását stb.

Sokféleképpen használhatjuk a megerősítéseket, de van egy remek módja, ahogy még inkább fokozhatjuk a hatását. Ismételd úgy a pozitív kijelentést, hogy miközben kimondod, teljesen átérzed és átitadod a benned lévő erővel. Így valóban azzá válsz, amit mondasz. "Bármi, amit szeretnék elérni, könnyedén megvalósul számomra."

Lélegezd tele ezt a gondolatot a benned rejlő erővel! Tágítsd ezt a gondolatot, és most töltsd fel energiával a szívedből... Ha netán kétségek merülnének fel benned a gondolatok kimondása, ismételgetése közben, engedd őket tovaszállni... fogadd el a benned lévő ellenállást, és hagyd, hogy az erő átalakítsa pozitívvá... Töltődj fel ezzel a pozitív érzéssel... Nem kell megszabadulnod az ellenállástól csak hagyd, hogy az erő átalakítsa...

Olyan megerősítést válassz, ami lelkesedéssel tölt fel és ismételd úgy, hogy egyre kiterjedtebbnek, szétáradónak, hatalmasnak érezd magad tőle! Légy tudatában a saját erődnek és nagyságodnak, ahogy a pozitív megerősítés feltölt és olyan dolgokat valósít meg az életedben, amikre mindig is vágytál! Figyeld meg, hogy hogyan változik meg az életed, ha ezt a gyakorlatot rendszeresen ismételed. Ne feledd, többre mész azzal, ha minden nap csak 5 percet gyakorolsz bármit, mintha több órán keresztül csinálod, de csak egyszer!

Csodás napokat! Légy magadhoz jó!

Erika

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!