Spiritualitás

Robert E. Detzler a Spirituális Választerápia alapítója Budapesten

Frissítve: 2021. január

 

Megjegyzés:

Az eredeti cikk sok évvel ezelőtt jelent meg a blogomon.

 

Akkoriban még a Spirituális Választerápia módszerrel foglalkoztam. Azóta nagyon sok mindent másképpen gondolok, mert folyamatosan fejlődtem, a saját rendszeremnek - az Intuyching™ (SzuperTudatos Önfejlesztés™) táblázatrendszernek - is köszönhetően, amit már több, mint 7 éve használok. 

 

Külön köszönöm Robertnek is, és hálás vagyok, hogy létrehozhattam a saját táblázatrendszeremet. A Spirituális Választerápia nélkül ez nem jöhetett volna létre. Amikor Robert itt volt, említette, hogy már készül egy új rendszer (akkoriban kezdtem el írni az új táblázatokat a SzuperTudatos rendszerhez), ami az új energiákra lesz hangolva és meghaladja a Spirituális Választerápiát. Természetesen nem bizonyíthatom, hogy az Intuyching-ra gondolt, én mégis tudom, hogy így van. Hálás köszönetem ezért neki! 

 

Az Intuyching™ (SzuperTudatos Önfejlesztés™) rendszer intuitív, energetikai, coaching-szemléletű módszer, mely a régmúltból hozott, a jelenben is fennálló és akadályozó energiákat és érzéseket alakítja át a kvantummezőben. 11 nyelvre van lefordítva, iPad applikációban működik és 30 országba jutott el 5 kontinensen, a rendszert használó mentorokon, instruktorokon, klienseken és hallgatókon keresztül.

Olvass az Intuyching™ (SzuperTudatos Önfejlesztés™) táblázatrendszerről, kattints ide!

 

Robert Detzler (néhai, 2013-ban távozott a földi világból) a Spirituális Választerápia megalkotója, a Spiritual Response USA-ban bejegyzett egyesület alapítója, tanár, lelkész, az SVT-könyvek írója.

 

Robert 2011. szeptemberében, - dacolva korával -, feleségével, Mary Annel, európai körútra indult, hogy haladó Spirituális Választerápia felhasználók számára előadást tartson a Lélektudatosság szintjeiről, a Spirituális Választerápia egyik táblázatáról, a 3-asról. London, Nürnberg, Budapest és Prága - az európai Spirituális Választerápia közösség nagy érdeklődés mellett várta, hogy végre (életében először vagy újra) személyesen is találkozhasson Roberttel. Robert 2003-ban járt utoljára nálunk, legelőször 2001-ben; azóta terjed a Spirituális Választerápia Magyarországon. Az alábbiakban egy pár gondolatot olvashatsz ezzel az előadással kapcsolatban.

 

Ülök a tolmács mellett (R. Brigitta – köszi Brigi a csodás fordításodat! :) ) és figyelem Robertet. Robert Detzler 85 éves. Hát ezt bizony senki nem mondaná meg róla! Nyugodtan letagadhatna a korából 20 évet. Nekünk, Spirituális Választerápiával foglalkozóknak, Robert a példaképünk. Szándékosan nem mondom gurunak, hiszen ő lenne az első, aki ezt kikérné magának. És tényleg nem guru, a guruk kora lejárt, és ő ezzel abszolút tisztában van. Viszont lenyűgöző az a biztos kapcsolat, ami Felső Énjével (szupertudat) az elmúlt 25 év alatt kialakult.

 

A 130 jelenlévő figyelmesen hallgatja, kérdéseket tesz fel, saját problémákat oszt meg, amin Robert bemutatja, hogy ő hogyan tisztítja ezeket, a 3-as táblázatot és az ingáját használva. (A 3-as táblázatunk többnyire a „mumus” táblázat, a kezdő tanulóknak mindig ez okozza a legtöbb gondot. Érthető, hiszen a táblázatban a teljes teremtési folyamat leírása mellett, a saját lelkünk összes tapasztalata is benne van. Ez elsőre viszonylag nehezen felfogható…)

 

Az ebben az életben gondot okozó, de előző életekből származó programok és negatív blokkok, energiák, fantasztikus gyorsasággal tisztulnak a tudatalattiból Felső Én és a Spirituális Választerápia módszerének használatával. Érdekes információkkal is szolgált a nap alatt. 

 

Robert Detzler lelkészként úgy tartja, hogy a biblia 90%-ban szimbólumokat és 10%-ban történetet tartalmaz. Ő maga az ún. Metafizikai Bibliát (Methaphysical Bible) használja.

 

Elmondta, hogy senki nem tud senkit sem pszichikailag „megtámadni”. Kizárólag azért működnek az ilyen „támadások”, mert a Lelkünk hisz benne, (fél tőle) és a „hiedelem” (valamint a hozzákapcsolódó félelem) az, ami ezt megteremti.

 

Ez sokaknak okoz(hat) gondot, még akkor is, ha a Spirituális Választerápia módszerzével foglalkozik, hiszen ha fut egy ilyen hiedelme és félelme, akkor bizony hiheti, hogy megtámadták (sőt nyilván a félelemmel ezt be is hívja valamilyen formában az életébe).

 

Elmondta, hogy a hiedelmeink, (amit hiszünk) és a gondolataink az érzéseinkkel karöltve teremtik az életünket.

(Ezért olyan fontos, hogy ne félelemből, hanem szeretetből teremtsünk.)

 

Megemlítette, hogy az allergiát a legkönnyebb tisztítani, mivel ez csak a szervezet (a tudat alatti üzenete miatti) védekezése egy olyan dologtól, amitől már sérült korábban. Példaként mesélte, hogy macskaszőr-allergia esetén az illető nagy valószínűséggel valami dzsungelben élő nagymacskától sérült, halt meg. Mivel a tudatalatti nem válogat és nem tesz különbséget, a macska számára „elkerülendő” téma, így hát az allergia figyelmeztetésként működik: „Menj ettől távol, nehogy megint bajod essen.”

 

Beszélt arról, hogy az étel-ital vibrációját érdemes a „995” számrezgéssel megemelni. És megosztott még sok más, érdekes dolgot, tapasztalatot, történetet a tisztításaival kapcsolatban. Robert az egész napot állva csinálta végig, magyarázott, fáradhatatlanul válaszolt a kérdésekre és tisztította a jelenlevők egyes problémáit.

 

Kaptunk olyan választ is, hogy vannak olyan fizikai kondíciók, melyek mögött nincs spirituális program.

 

Másnap, egy, csak a képesítettek számára tartott Spirituális Újjáépítés (SpÚ) áttekintésen külön kiemelte, hogy tévedés azt gondolni, minden egyes dolog mögött valami spirituális program van.

 

Elmondta, vannak olyan dolgok, melyek kizárólag csak fizikaiak, azaz a Spirituális Választerápiával nem tudnak megváltozni, hiszen nincs spirituális szintű program, ami tisztulhatna azzal a gonddal kapcsolatban. (Persze fizikai szintű még lehet, amit a fizikai szinten – tudatosan akár, gondolatainkat, hiedelmeinket megváltoztatva – lehet átalakítani.)

 

Robert szerint azért jövünk a földre, hogy itt tapasztaljuk meg, ebben a rezgésben azokat a dolgokat, melyeket egy másik dimenzióban (szellemvilág) már jól ismerünk.

 

Itt tesszük elméleti tudásunkat a gyakorlatba, és fizikai tapasztalatainkból tudhatjuk, hogy bizony az elméleti tudás nem tudás addig, míg a gyakorlatban nem tudjuk használni. A földön mindannyiunknak megvan a lehetőségünk arra, hogy valami jelentőségteljeset tegyünk hozzá az itteni (és a nagy egész, univerzális) léthez.

 

Robert, te valóban létrehoztál egy fantasztikus spirituális birodalmakba belelátó módszert, és ezért mi, akik ismerjük a Spirituális Választerápiát rendkívül hálásak vagyunk Neked.

 

Köszönet érte, és köszönet mindazoknak, akik ezt a csodás módszert továbbviszik tiszta szellemiségében, ahogyan ezt te mindig is tetted és megmutattad nekünk!
 

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!