2011 okt 11

Robert E. Detzler Budapesten

Robert 2011. szeptemberében, - dacolva korával -, feleségével, Mary Annel, európai körútra indult, hogy haladó SVT-sek számára előadást tartson a Lélektudatosság szintjeiről, az SVT egyik táblázatáról, a 3-asról. London, Nürnberg, Budapest és Prága - az európai SVT-s közösség nagy érdeklődés mellett várta, hogy végre (életében először vagy újra) személyesen is találkozhasson Roberttel. Robert 2003-ban járt utoljára nálunk, legelőször 2001-ben; azóta terjed az SVT Magyarországon. Az alábbiakban egy pár gondolatot olvashatsz ezzel az előadással kapcsolatban.

Ülök a tolmács mellett (R. Brigitta – köszi Brigi a csodás fordításodat! :) ) és figyelem Robertet. Robert Detzler 85 éves. Hát ezt bizony senki nem mondaná meg róla! Nyugodtan letagadhatna a korából 20 évet. Nekünk, SVT-vel foglalkozóknak, Robert a példaképünk. Szándékosan nem mondom gurunak, hiszen ő lenne az első, aki ezt kikérné magának. És tényleg nem guru, a guruk kora lejárt, és ő ezzel abszolút tisztában van. Viszont lenyűgöző az a biztos kapcsolat, ami Felső Énjével (szupertudat) az elmúlt 25 év alatt kialakult.

A 130 jelenlévő figyelmesen hallgatja, kérdéseket tesz fel, saját problémákat oszt meg, amin Robert bemutatja, hogy ő hogyan tisztítja ezeket, a 3-as táblázatot és az ingáját használva. (A 3-as táblázatunk többnyire a “mumus” táblázat, a kezdő tanulóknak mindig ez okozza a legtöbb gondot. Érthető, hiszen a táblázatban a teljes teremtési folyamat leírása mellett, a saját lelkünk összes tapasztalata is benne van. Ez elsőre viszonylag nehezen felfogható…)

Az ebben az életben gondot okozó, de előző életekből származó programok és negatív blokkok, energiák, fantasztikus gyorsasággal tisztulnak a tudatalattiból Felső Én és az SVT módszerének használatával. Érdekes információkkal is szolgált a nap alatt. Lelkészként úgy tartja, hogy a biblia 90 %-ban szimbólumokat és 10 %-ban történetet tartalmaz. Ő maga az ún. Metafizikai Bibliát (Methaphysical Bible) használja.

Elmondta, hogy senki nem tud senkit sem pszichikailag “megtámadni”. Kizárólag azért működnek az ilyen “támadások”, mert a Lelkünk hisz benne, (fél tőle) és a “hiedelem” (valamint a hozzákapcsolódó félelem) az, ami ezt megteremti. Ez sokaknak okoz(hat) gondot, még akkor is, ha SVT-vel foglalkozik, hiszen ha fut egy ilyen hiedelme és félelme, akkor bizony hiheti, hogy megtámadták (sőt nyilván a félelemmel ezt be is hívja valamilyen formában az életébe).

Elmondta, hogy a hiedelmeink, (amit hiszünk) és a gondolataink az érzéseinkkel karöltve teremtik az életünket. (Ezért olyan fontos, hogy ne félelemből, hanem szeretetből teremtsünk.) Megemlítette, hogy az allergiát a legkönnyebb tisztítani, mivel ez csak a szervezet (a tudat alatti üzenete miatti) védekezése egy olyan dologtól, amitől már sérült korábban. Példaként mesélte, hogy macskaszőr-allergia esetén az illető nagy valószínűséggel valami dzsungelben élő nagymacskától sérült, halt meg. Mivel a tudatalatti nem válogat és nem tesz különbséget, a macska számára “elkerülendő” téma, így hát az allergia figyelmeztetésként működik: “Menj ettől távol, nehogy megint bajod essen.”

Beszélt arról, hogy az étel-ital vibrációját érdemes a “995” számrezgéssel megemelni. És megosztott még sok más, érdekes dolgot, tapasztalatot, történetet a tisztításaival kapcsolatban. Robert az egész napot állva csinálta végig, magyarázott, fáradhatatlanul válaszolt a kérdésekre és tisztította a jelenlevők egyes problémáit. Kaptunk olyan választ is, hogy vannak olyan fizikai kondíciók, melyek mögött nincs spirituális program. Másnap, egy, csak a képesítettek számára tartott Spirituális Újjáépítés (SpÚ) áttekintésen külön kiemelte, hogy tévedés azt gondolni, minden egyes dolog mögött valami spirituális program van.

Elmondta, vannak olyan dolgok, melyek kizárólag csak fizikaiak, azaz az SVT-vel nem tudnak megváltozni, hiszen nincs spirituális szintű program, ami tisztulhatna azzal a gonddal kapcsolatban. (Persze fizikai szintű még lehet, amit a fizikai szinten – tudatosan akár, gondolatainkat, hiedelmeinket megváltoztatva – lehet átalakítani.) Robert szerint azért jövünk a földre, hogy itt tapasztaljuk meg, ebben a rezgésben azokat a dolgokat, melyeket egy másik dimenzióban (szellemvilág) már jól ismerünk. Itt tesszük elméleti tudásunkat a gyakorlatba, és fizikai tapasztalatainkból tudhatjuk, hogy bizony az elméleti tudás nem tudás addig, míg a gyakorlatban nem tudjuk használni. A földön mindannyiunknak megvan a lehetőségünk arra, hogy valami jelentőségteljeset tegyünk hozzá az itteni (és a nagy egész, univerzális) léthez.

át Robert, Te tényleg létrehoztál egy igazán fantasztikus dolgot, és ezért mi, akik ismerjük az SVT-t, rendkívül hálásak vagyunk Neked. Köszönet érte, és köszönet mindazoknak, akik ezt a csodás módszert továbbviszik tiszta szellemiségében, ahogyan ezt Te mindig is tetted és megmutattad nekünk!

Csodás napokat! Légy magadhoz jó! :)

Erika

Szeretettel,

Erika

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

LélekZene - e-book-ban azonnal letöltheted, innen

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

Minden jog fenntartva. László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(SzuperTudatos Teremtés™© , SzuperTudatos Világ™, Intuyching™©, SzuperTudatos Önfejlesztés™©, Tudatos Pénz Teremtés™ , TUDKO-Tudatos Kommunikáció™© , a DEMERT Módszer™©, a Numeropátia™© 
védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2020 -  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!