Spiritualitás

Robot vagy Teremtő vagy?

 

Robotként éljük-e az életet vagy teremtőként?     A világban szerintem nagyon sokan robotként élnek, az élet megtörténik velük. Fogalmuk sincs arról, hogy meg is teremthetnék azokat a körülményeket, amelyekben jobban éreznék magukat. Várják a változást, de nem tesznek semmit sem a változás érdekében. Szerinted lehet-e változni (változtatni) úgy, hogy ugyanazt csináljuk mint eddig?

 

Változást várni változtatás nélkül, az életből való kiábrándultságba és elkeseredettséghez vezet. -- László Erika

 

Gondold végig: Mit szeretnél mást tapasztalni mint eddig? Mit akarsz csinálni? Milyen életet szeretnél?

 

Egy pár példa: (A sorrend nem fontos, írtam, ahogy jött. :) )

 

1. Munka, munkahely

 

Nem érzed magad jól a munkahelyeden vagy abban a tevékenységben, amit végzel? Mit szeretnél? Milyen érzéseket szeretnél akkor, amikor tevékenykedsz? Nem kell konkrét szakmát elképzelned ahhoz (sőt jobb is, ha nem teszed, elvégre ezzel is csak korlátoznád az univerzumot), hogy el tudd képzelni, hogy érzed magad egy új tevékenységben vagy egy új munkahelyen, vagy akár ugyanott, ahol most vagy, csak éppen a jó érzésekkel. Ehhez nem kell sem pénz, sem semmi más, csupán a képzelőerődet kell mozgásba hoznod.

 

2. Utazás

 

Utazni szeretnél? Akkor irány: utazz, de legalább kezd el megtervezni! Az olyanfajta mondatok, hogy: nincs rá pénzem, nincs rá időm, nincs rá lehetőségem stb. - vedd észre, hogy mind visszatartanak, és csak kifogások, korlátozó hiedelmek! Ha valóban akarsz utazni, akkor önmagában a szándékod létre tudja hozni a körülményeket, amennyiben nem korlátozod magad azokkal a gondolatokkal (és bizonytalansággal), hogy "HOGYAN" és "MIBŐL" fog összejönni. Arra koncentrálj, hogy "MIT" akarsz és ne arra, hogy hogyan fog létrejönni! Tégy úgy, mintha lenne rá pénzed, nézegesd az interneten az utazási lehetőségeket, játssz el a gondolattal, hogy ott vagy, azon a helyen, képzeld bele magad örömmel... :)

 

3. Önfejlesztés

 

Tanulni szeretnél valami újat, fejlődni szeretnél? Kezdj el olvasni az interneten az adott témában! Úgy érzed nincs rá időd? Tűzz ki legalább 10 percet naponta, amikor csak tanulni, olvasni fogsz, és időt szánsz rá. Senki sem tud helyetted csinálni semmit sem, csak te. Tanfolyamra akarsz menni, de nincs rá pénzed? Ne foglalkozz azzal, hogy “HOGYAN” fog a pénz rá összejönni, viszont képzeld el, amint ott ülsz boldogan, elégedetten a tanfolyamon a többi résztvevővel együtt!

 

4. Szülés és valaminek a megszületése, létrehozása

 

Babát vársz és nem tudod mi lesz a szülésnél? Könyvet, új üzletet, sikeres vállalkozást akarsz "megszülni"? Képzeld el, és tervezd meg, hogy milyen könnyen megy, hogy mennyire örülsz neki te is és mások is, hogy micsoda boldog és jó érzésekkel jár együtt!

 

5. Egészség

 

Nem vagy elégedett az egészségeddel, fittségeddel? Koncentrálj arra, és képzeld is el, hogy milyennek szeretnéd látni magad! Lásd magad egészségesen, képzeld el amint a sejtjeid új, friss programozással jönnek létre a régi sejteket lecserélve. Tégy úgy, viselkedj úgy, mintha már minden úgy lenne, ahogy szeretnéd! Beszélj arról, hogy egyre jobban érzed magad a bőrödben! Gondolkozz és beszélj is másképp magadról, ha netán beteg is vagy, ne a betegségről beszélj, hanem arról, hogy folyamatosan gyógyulsz, változol, egészségesebb vagy napról napra! Sportolj, sétálj, jógázz, meditálj stb., egyél teljesen más ételeket, hiszen, ha ugyanazt csinálod mint eddig, akkor nem várhatod a változást!

 

Teremtsd az életet az alábbiakkal, hogy ne „megtörténjenek" veled a dolgok, hanem te hozd létre a történéseket!

 

  1. Gondold ki - Kigondoljuk mit szeretnénk
  2. Képzeld el, cselekedj - Megtesszük azokat a lépéseket, amiket a fizikai síkon nekünk kell (pl.: elképzelés/vizualizálás, boldog érzések, tervezgetés, más ennivaló, kevesebb/több valamiből stb.)
  3. Engedd el - Rábízzuk az univerzumra a megvalósítást

 

Mindig csak arra koncentrálj, hogy „MIT” szeretnél, a „HOGYANT” és persze a „mikort" is, hagyd az univerzumra!

Erika

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!