Robot vagy Teremtő vagy?
aug17

Robot vagy Teremtő vagy?

Robotként éljük-e az életet vagy teremtőként?     A világban szerintem nagyon sokan robotként élnek, az élet megtör...


   Robotként éljük-e az életet vagy teremtőként?     A világban szerintem nagyon sokan robotként élnek, az élet megtörténik velük. Fogalmuk sincs arról, hogy meg is teremthetnék azokat a körülményeket, amelyekben jobban éreznék magukat. Várják a változást, de nem tesznek semmit sem a változás érdekében. Szerinted lehet-e változni (változtatni) úgy, hogy ugyanazt csináljuk mint eddig?

Változást várni változtatás nélkül, az életből való kiábrándultságba és elkeseredettséghez vezet. -- László Erika

Gondold végig: Mit szeretnél mást tapasztalni mint eddig? Mit akarsz csinálni? Milyen életet szeretnél?

Egy pár példa: (A sorrend nem fontos, írtam, ahogy jött. :) )

1. Munka, munkahely Nem érzed magad jól a munkahelyeden vagy abban a tevékenységben, amit végzel? Mit szeretnél? Milyen érzéseket szeretnél akkor, amikor tevékenykedsz? Nem kell konkrét szakmát elképzelned ahhoz (sőt jobb is, ha nem teszed, elvégre ezzel is csak korlátoznád az univerzumot), hogy el tudd képzelni, hogy érzed magad egy új tevékenységben vagy egy új munkahelyen, vagy akár ugyanott, ahol most vagy, csak éppen a jó érzésekkel. Ehhez nem kell sem pénz, sem semmi más, csupán a képzelőerődet kell mozgásba hoznod.

2. Utazás Utazni szeretnél? Akkor irány: utazz, de legalább kezd el megtervezni! Az olyanfajta mondatok, hogy: nincs rá pénzem, nincs rá időm, nincs rá lehetőségem stb. - vedd észre, hogy mind visszatartanak, és csak kifogások, korlátozó hiedelmek! Ha valóban akarsz utazni, akkor önmagában a szándékod létre tudja hozni a körülményeket, amennyiben nem korlátozod magad azokkal a gondolatokkal (és bizonytalansággal), hogy "HOGYAN" és "MIBŐL" fog összejönni. Arra koncentrálj, hogy "MIT" akarsz és ne arra, hogy hogyan fog létrejönni! Tégy úgy, mintha lenne rá pénzed, nézegesd az interneten az utazási lehetőségeket, játssz el a gondolattal, hogy ott vagy, azon a helyen, képzeld bele magad örömmel... :)

3. Önfejlesztés Tanulni szeretnél valami újat, fejlődni szeretnél? Kezdj el olvasni az interneten az adott témában! Úgy érzed nincs rá időd? Tűzz ki legalább 10 percet naponta, amikor csak tanulni, olvasni fogsz, és időt szánsz rá. Senki sem tud helyetted csinálni semmit sem, csak te. Tanfolyamra akarsz menni, de nincs rá pénzed? Ne foglalkozz azzal, hogy “HOGYAN” fog a pénz rá összejönni, viszont képzeld el, amint ott ülsz boldogan, elégedetten a tanfolyamon a többi résztvevővel együtt!

4. Szülés és valaminek a megszületése, létrehozása Babát vársz és nem tudod mi lesz a szülésnél? Könyvet, új üzletet, sikeres vállalkozást akarsz "megszülni"? Képzeld el, és tervezd meg, hogy milyen könnyen megy, hogy mennyire örülsz neki te is és mások is, hogy micsoda boldog és jó érzésekkel jár együtt!

5. Egészség Nem vagy elégedett az egészségeddel, fittségeddel? Koncentrálj arra, és képzeld is el, hogy milyennek szeretnéd látni magad! Lásd magad egészségesen, képzeld el amint a sejtjeid új, friss programozással jönnek létre a régi sejteket lecserélve. Tégy úgy, viselkedj úgy, mintha már minden úgy lenne, ahogy szeretnéd! Beszélj arról, hogy egyre jobban érzed magad a bőrödben! Gondolkozz és beszélj is másképp magadról, ha netán beteg is vagy, ne a betegségről beszélj, hanem arról, hogy folyamatosan gyógyulsz, változol, egészségesebb vagy napról napra! Sportolj, sétálj, jógázz, meditálj stb., egyél teljesen más ételeket, hiszen, ha ugyanazt csinálod mint eddig, akkor nem várhatod a változást!

Teremtsd az életet az alábbiakkal, hogy ne "megtörténjenek" veled a dolgok, hanem te hozd létre a történéseket!

  1. Gondold ki - Kigondoljuk mit szeretnénk
  2. Képzeld el, cselekedj - Megtesszük azokat a lépéseket, amiket a fizikai síkon nekünk kell (pl.: elképzelés/vizualizálás, boldog érzések, tervezgetés, más ennivaló, kevesebb/több valamiből stb.)
  3. Engedd el - Rábízzuk az univerzumra a megvalósítást

Mindig csak arra koncentrálj, hogy “MIT” szeretnél, a “HOGYANT” és persze a "mikort" is, hagyd az univerzumra!

Csodás teremtéseket! Légy magadhoz és másokhoz is jó! :)

Szeretettel,

Erika

 
 

Szeretettel,

Erika

 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

 

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!


FACEBOOK

Itt csatlakozz a nyilvános SzuperTudatos FB csoporthoz

SzuperTudatos Önfejlesztés™ FB oldal

László Erika hivatalos FB oldala

SuperConscious World®©™ FB oldal

LINKEDIN

László Erika oldala

 

TUDTAD?

Erika videósorozatban beszél az élet dolgairól. Kattints ide, és válogass!

 

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

 

LélekZene - e-book-ban azonnal letöltheted, innen

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

 

 

 


2 fontos dolog a teremtési folyamatban
júl24

2 fontos dolog a teremtési folyamatban

Mi az a 2 fontos tényező, ami meghatározza, hogy vajon a teremtésünk megvalósul-e? Ha te már tudod, akkor csak gratulálni tudok!
Hitek és hiedelmek IV. - A pozitív gondolkodás titka
szept08

Hitek és hiedelmek IV. - A pozitív gondolkodás titka

A hiteink határozzák meg az életünket, befolyásolják a boldogságunkat és a pozitív gondolkodást. Itt az idő, hogy megváltoztasd őket!
Szeretetteljes gyermekkor varázslás
nov03

Szeretetteljes gyermekkor varázslás

Vajon felmerült-e benned valaha is, hogy te írod az életed történetét? Nos, ha tudsz róla, hogy te írod, akkor egy lépéssel már előbbre jársz a ...
Szupertudatos csodavonzók™
dec08

Szupertudatos csodavonzók™

Minden egyes nap olvasd el az aznapi támogató hitet, és mintha csak mantrát mondogatnál, mondogasd...
László Erikáról

 

Erika transzformációt és boldogságot, harmóniát elősegítő és kommunikáció instruktor, tanácsadó. A SzuperTudatos Önfejlesztés™ (SuperConscious Self-Coaching™) intuitív coaching rendszer kifejlesztője, a Tudatos Kommunikáció tréningprogram létrehozója, a világon egyedülálló hiedelem-átalakító DEMERT Módszer™ és a Numeropátia™ megalkotója, valamint a SzuperTudatos Világ™ nemzetközi hálózat (SuperConscious World™) társalapítója és szakmai vezetője.

3 nyelven tanít, 25 országból, 5 kontinensről származó hallgatói és kliensei száma több ezerre becsülhető.

Több, mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, valamint több száz önfejlesztő és kommunikációs tréninget és tanfolyamot tartott világszerte.

 

A CoachOK és a Wellness Universe tagja

 

KAPCSOLAT

Email: erika.laszlo-kukac-laszloerika.hu

Skype: erika.laszlo

Mobil: +36 703656561

 

IMPRESSZUM

Legnépszerűbb cikkek

 

 

A SzuperTudatos közösséget és tagjainak hálózatát, transzformáló tanfolyamait az SCC.WORLD oldalon találod.

Kövess Facebookon is!

Minden jog fenntartva. László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(SzuperTudatos Teremtés™, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, Tudatos Kommunikáció™, a DEMERT Módszer™, a Numeropátia™) védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2020  All rights reserved. -  Hosted by Orangewebsite.com (Iceland)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

totalstudio.hu
Ingyenes Lélekemelő hírlevél!

Iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre! A levelekről bármikor leiratkozhatsz.