2017 júl 05Spiritualitás

Rövid csakra meditáció

 

  • Gondolj a gyökércsakrádra, képzelj el egy szép piros színt, és nézd ezt a piros színt.

 

  • Feledkezz bele a színbe, lásd ahogy a csakrád, ez a piros szín forog, örvénylik, energiával töltődik fel folyamatosan.

 

  • Képzelj el egy csillogó fehér fényt, ami megjelenik, és még szebbé, pirosabbá mossa át a pirosan örvénylő gyökércsakrád.

 

  • Mosd át ezzel a szép csillogó fénnyel, amíg teljesen gyönyörű, tiszta és csillogó pirossá nem válik.

 

  • Lásd amint számodra tökéletes ütemben forog a csakrád, és hogy minden szennyeződéstől mentes.

 

  • Lásd, ahogy a csillogó fehér fény átmossa a többi csakrádat is, eljut a narancssárga szakrális csakrához, majd a sárga napfonathoz, utána átmossa és fényes, csillogó zölddé teszi a szívcsakrádat, továbbmegy és tisztítja a kék torokcsakrádat, szinte érzed, ahogy tisztább lesz a torkodban a levegő áramlása, majd pedig továbbhalad az indigó színű harmadik szemedhez, csillogóvá teszi azt is, és végül pedig a koronacsakrádat mossa át ezzel a csillogó fénnyel.

 

  • Tekints vissza az összes, optimális ütemben örvénylő, teljesen tiszta, és csillogó csakrádra. Piros, narancssárga, sárga, zöld, kék, indigó és ibolya.

 

  • Láthatod, amint ezek a gyönyörű színek energiával töltenek fel, és azt is láthatod, hogy a piros biztonsággal összeköt a földdel. Végy egy mély lélegzetet, és térj vissza szép lassan, mosollyal az arcodon.

 

Csodás napokat, és csodás teremtéseket!

 

Sok szeretettel,

Erika

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

LélekZene - e-book-ban azonnal letöltheted, innen

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2023. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!