2010 jún 30

Segít nekem, megerősít ez a hit, vagy korlátozza az életem?

Nagyon sokszor - szinte észre sem vesszük - a szüleink (a családunk) "lépéseit" követjük, a szokásaikat ismételjük.

Anélkül, hogy megkérdőjeleznénk, vajon ez a hit, ez a szokás támogat vagy korlátoz ma engem? Lehet, hogy valamikor, amikor az a hit eredetileg kialakult, volt értelme, sőt létjogosultsága.

No de azóta (minimum!) eltelt 25 év, mióta azt a dolgot, hitet, szokást mi magunk elfogadtuk. Akkor, amikor kisgyerekek voltunk még válogatás és elemzés nélkül elfogadtunk mindent a felnőttektől. Ma azonban felnőttként már megtehetjük, hogy "kiselejtezzük" azokat a hiteket, amelyek gátolnak, és amelyekre már nincs szükségünk.

Csak kérdezd meg magadtól: Ezt én hiszem, vagy "kaptam" valahonnan? Tényleg így van? Biztos? Ennek alapján akarok élni

Segít nekem ez, ha ezt hiszem? Jó selejtezést, és ha rájössz valami érdekesre, oszd meg!  Igazán kiváncsi vagyok, hogy mire jössz rá... :)

Csodás napokat! Légy magadhoz jó!

Erika

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

LélekZene - e-book-ban azonnal letöltheted, innen

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

Címkék
hithiedelem
« Vissza

Minden jog fenntartva. László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching®™ (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(Intuyching®™©, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™©, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO-Tudatos Kommunikáció™©, a DEMERT Módszer™©, a Numeropátia™©, Intuytor™©) 
védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.
  

© Szuperc Limited 2015-2021. -  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!