Szeretettel működni

Milyen igaz... mégis általában erőszakkal próbálunk másokat arra nevelni, ami - szerintünk - jó. Pedig az erőszak, mint energia is, csak további erőszakot szül. Régi tudás, mégsem figyelünk rá. Nemcsak a külvilágra, magunkra is érvényes. Minél inkább akarunk magunkra erőszakolni valamit, annál többször fogjuk ezt érezni...

Hiszen az energia csak azt tükrözi nekünk vissza, ami bennünk van. Így hát inkább engedjük, hogy megtörténjenek a dolgok anélkül, hogy további erőszakot (negatív energiát) tennénk hozzá. Ez nem azt jelenti, hogy ne védhetnénk meg magunkat, ha netán támadás ér bennünket.

De szeretetből védekezni, tanítani - egó nélkül - egészen más energiát szül, mintha visszavágnánk. A világot mi alkotjuk. Ha nem szeretjük az erőszakot, amit rajtunk követnek el, (vagy amit mi követünk el magunkkal vagy másokkal szemben) változtassunk rajta és a világ is megváltozik! :)

Támogató hit: Egy csodás, békés, szeretetteljes világban élek, ahol minden engem támogat. Mindig minden úgy van és történik, ahogyan az jó nekem.

Csodás napokat! Légy magadhoz és másokhoz is gyengéd! :)

Szeretettel,

Erika  

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!