Szeretetteljes gyermekkor varázslás
nov03

Szeretetteljes gyermekkor varázslás

Vajon felmerült-e benned valaha is, hogy te írod az életed történetét? Nos, ha tudsz róla, hogy te írod, akkor egy lépéssel már előbbre jársz a ...


Vajon felmerült-e benned valaha is, hogy te írod az életed történetét? Nos, ha tudsz róla, hogy te írod, akkor egy lépéssel már előbbre jársz a nagy többségnél. :)

Ha pedig eddig nem tudtál róla, akkor feltétlen olvasd tovább! Igen, akár tetszik a történet, amit megéltél eddig, akár nem, a forgatókönyvét te írtad, és írod a mai napig... Ez lehet persze, hogy elsőre kellemetlenül hangzik (főleg, ha nem tetszik az eddigi történeted - elvégre akkor mostantól nem hibáztathatsz senkit sem…), viszont rendkívül felszabadító is lehet: csak tőled függ, hogy milyenné alakítod!

Fontos, hogy magadat se hibáztasd a - netán rossznak tűnő – forgatókönyvért! Azzal nem változtatsz meg semmit sem, ha bűnbakot keresel… :)

Vannak olyan (forgató)könyvírók, akik képesek teljesen megújulva, nagyon sokféle történet írni. Biztos te is ismersz ilyeneket. Aztán meg vannak olyanok, akiknél nagyon hasonló sémára épül fel minden könyvük. Ugyanígy vannak emberek, akik képesek és hajlandók kiszállni a megszokott sémából, és valami újat kipróbálva más életet teremtenek maguknak. Az előző mondatban az “újat kipróbálva” a lényeg.

Anélkül, hogy újat próbálnánk meg, mindig is benne maradunk a régi sémákban.

De vajon támogat-e bennünket a gyermekkori tapasztalat abban, hogy merjünk új dolgokat kipróbálni? Ha nem volt részünk szerető családban, a szüleink (vagy mások szerető) támogatásában, biztatásában, akkor valószínűleg nehéz dolgunk van.

Nem könnyű új dolgokat kipróbálni úgy, ha nincs meg bennünk a gyerekkorunkból származó alapvető biztonság, amikor is a szárnyainkat úgy próbálgathattuk, hogy közben tudtuk, a szüleink mögöttünk állnak, és segítenek, ha baj van.

Egy ilyen szeretetteljes, biztonságot adó szülői (családi vagy egyéb felnőttől származó támogató) háttérrel rendelkező felnőttnek sokkal könnyebb bármit is változtatni, mint az olyan felnőttnek, akinek ebben a fajta biztonságban és szeretetben gyerekkorában nem volt része.

Mégis, ismerve az élet alapvető energetikai törvényeit, azzal, hogy a szülőkre (netán más külső körülményre) fogjuk, hogy miattuk

  • nem lehet boldog párkapcsolatunk
  • nem tudunk fejlődni
  • nem lehetünk gazdagok
  • nem lehetünk sikeresek
  • nem lehet jó munkánk stb.

nem hogy segítenénk magunkon, hanem továbbra is azt a forgatókönyvet ismételjük és írjuk újra, amiben egyébként már amúgy is elég rosszul érezzük magunkat.

Az életünk forgatókönyve megszabja, hogy milyen életet élünk és tapasztalunk a mindennapokban.

Tehát nagyon nem mindegy, hogy milyen az a bizonyos forgatókönyv! Egy szóval sem állítom, hogy általában könnyűnek éreznénk a forgatókönyvünk újra- és átírását.

Hiszen, ha egy kész, megírt forgatókönyvben gondolkozunk, akkor is látható, hogy mennyi munkába (energiába, időbe!) kerül egy újat írni – mégis nagyon megéri, elvégre a saját életünkről van szó!

De mit csináljon az a felnőtt, akinek hiányzik a gyerekkorból származó biztonság érzése, hogy nyugodtan kipróbálhat új dolgokat, nem lesz semmi baj, elvégre mindig lesz valaki, aki megvédi, és segít? Ebben az esetben először is érdemes a szülőkkel való viszonyunkat szeretetteljessé varázsolni(akkor is, ha a múltban nem az volt).

Hiszen, ha azt érezzük, hogy a szüleink szeretnek, biztonságot adnak és adtak, (függetlenül attól, hogy ez a múltban vagy akár a jelenben hogyan van), akkor meglesz az a háttér, ami most éppen hiányzik ahhoz, hogy képesek legyünk újraírni a saját forgatókönyvünket és végre másfajta - új - tapasztalatokat bevonzani az életünkbe. Az alábbi varázslat segít átírni a múlt forgatókönyvét, és ezzel megváltoztatjuk a jövőt is!

Ne feledd, mindannyian varázslók vagyunk, Te is varázsolhatsz magadnak kedves, biztonságot adó és szerető szülőket, csak rá kell szánnod magad!

A varázslat 5 lépése

  1. Megfelelő idő - Olyan időben végezd, amikor tudod, hogy nem fognak megzavarni.
  2. Íróeszközök - Vegyél elő papírt, tollat, ceruzát!
  3. Írd le! - A varázslatot írd le magadnak, és az apa/anya szót úgy írd bele a szöveg megfelelő helyére, ahogy szólítod/szólítottad a szüleidet.
  4. Rajzolj! - A papírra rajzolj valamit, ami neked kedves, jó érzést kelt, szép, színes. (Pl.: napocska, virágok, bárányfeljők az égen stb.) Használj különböző színeket, hogy olyan legyen, ami tetszik neked! Nem baj, ha nem tudsz szépen rajzolni, engedd meg magadnak, hogy a gyermeki éneddel rajzolj, tehát nyugodtan lehet a rajzod is olyan mint egy kisgyereké.
  5. Olvasd fel magadnak! - Amikor elkészültél, olvasd fel hangosan, ha lehet a tükörbe belemondva a saját szemedbe.

Szeretetteljes gyermekkor varázslat apával

Tudom, érzem, hogy az apukám nagyon várt engem, hogy megszülessek. Tudom, érzem, hogy az apukám nagyon szeretett engem mikor megszülettem. Tudom, érzem, hogy az apukám nagyon szeretett, és nagyon büszke volt rám, amikor ovis lettem. Tudom, érzem, hogy az apukám nagyon szeretett, és nagyon büszke volt rám, amikor iskolás lettem. Tudom, érzem, hogy az apukám mindig (végig a kamaszkoromban is) nagyon szeretett engem, és nagyon büszke volt rám, hogy milyen szép/ csinos/ jóképű, okos, ügyes, talpraesett (stb., bármi, amit szeretnél megerősíteni magadban) vagyok. Tudom, érzem, hogy az apukámnak (legyen ő bárhol is) mindig nagyon fontos vagyok, nagyon szeret engem, és nagyon büszke rám, hogy bármit képes vagyok elérni az életemben. Tudom, érzem, hogy az apukám mindig ott van a háttérben, mögöttem, és egész életemben szeret, büszke rám, és minden módon folyamatosan támogat és biztonságot ad.

Szeretetteljes gyermekkor varázslat anyával

Tudom, érzem, hogy az anyukám nagyon várt engem, hogy megszülessek. Tudom, érzem, hogy az anyukám nagyon szeretett engem mikor megszülettem. Tudom, érzem, hogy az anyukám nagyon szeretett, és nagyon büszke volt rám, amikor ovis lettem. Tudom, érzem, hogy az anyukám nagyon szeretett, nagyon büszke volt rám, amikor iskolás lettem. Tudom, érzem, hogy az anyukám mindig (végig a kamaszkoromban is) nagyon szeretett engem, és nagyon büszke volt rám, hogy milyen szép/ csinos/ jóképű, okos, ügyes, talpraesett (stb., bármi, amit szeretnél megerősíteni magadban) vagyok. Tudom, érzem, hogy az anyukámnak (legyen ő bárhol is) mindig nagyon fontos vagyok, nagyon szeret engem, és nagyon büszke rám, hogy bármit képes vagyok elérni az életemben. Tudom, érzem, hogy az anyukám mindig ott van a háttérben, mögöttem, és egész életemben szeret, büszke rám, és minden módon folyamatosan támogat és biztonságot ad.

Addig érdemes olvasgatni (akár napokon, heteken keresztül, amikor időd van rá), ameddig a tükörből már az fog “visszajönni”, hogy igen, így van! :) Amennyiben az olvasgatás közben nem tudod rendesen felolvasni a szöveget, megakadsz, ott érdemes tudni, hogy azzal a mondattal (időszakkal) kapcsolatban blokkjaid vannak. Ha sokat olvasgatod, akkor a blokkok idővel kitisztulnak, és egyszer csak megszűnnek, azaz rendesen ki tudod majd mondani a szavakat. (Természetesen energetikai módszerekkel is lehet a szülőkhöz való negatív viszonyon javítani, amennyiben hamarabb szeretnél eredményt elérni.)

A szülőkkel való viszonyt akkor is helyre lehet állítani és meg lehet változtatni, ha már eltávoztak a fizikai világból  (akkor is, ha netán egész kicsi voltál, amikor bármelyik szülőd elment, elhagyott, netán meghalt).

Ne feledd, hogy minden, amit a gyerekkorodból és velük kapcsolatban hordozol magadban, már csak illúzió, a múlt része, amit bármikor megváltoztathatsz, hiszen már csak kizárólag a fejedben létezik! Amennyiben pedig netán haragszol rájuk (bármi miatt is), akkor mielőtt a fenti varázslatot elvégeznéd, először bocsáss meg nekik a megbocsátó mondatokkal.

Mosolygós napot, csodás hetet és boldog életet! Légy magadhoz és másokhoz is jó! :)

Szeretettel,

Erika  

 
 

Szeretettel,

Erika

 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

 

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!


FACEBOOK

Itt csatlakozz a nyilvános SzuperTudatos FB csoporthoz

SzuperTudatos Önfejlesztés™ FB oldal

László Erika hivatalos FB oldala

SuperConscious World®©™ FB oldal

LINKEDIN

László Erika oldala

 

TUDTAD?

Erika videósorozatban beszél az élet dolgairól. Kattints ide, és válogass!

 

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

 

LélekZene - e-book-ban azonnal letöltheted, innen

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

 

 

 


Teremtő gondolatok - fiatalság
febr14
Spiritualitás

Teremtő gondolatok - fiatalság

Fiatalság, öregedés? Mindkettő hiten alapszik. És mivel azon, az valósul meg, amiben hiszünk!
TÉNYLEG megengedjük magunknak, hogy kapjunk?
ápr04
Spiritualitás

TÉNYLEG megengedjük magunknak, hogy kapjunk?

Vagy csak úgy viselkedünk, mint az egyszeri gyerek, aki segítséget kér egy felnőttől: - Kérem szépen, nem találom a szüleimet. Tud segíteni, hogy m...
A Zen 7 tanítása
okt20
Spiritualitás

A Zen 7 tanítása

7 Zen tanács a boldogabb és tudatos élethez
Bűntudatod van a negatív gondolatok miatt?
márc21
Spiritualitás

Bűntudatod van a negatív gondolatok miatt?

A teremtési folyamat: a gondolatainkkal (és a hozzácsatolt érzésekkel) teremtjük az életünket.
László Erikáról

 

Erika transzformációt és boldogságot, harmóniát elősegítő és kommunikáció instruktor, tanácsadó. A SzuperTudatos Önfejlesztés™ (SuperConscious Self-Coaching™) intuitív coaching rendszer kifejlesztője, a Tudatos Kommunikáció tréningprogram létrehozója, a világon egyedülálló hiedelem-átalakító DEMERT Módszer™ és a Numeropátia™ megalkotója, valamint a SzuperTudatos Világ™ nemzetközi hálózat (SuperConscious World™) társalapítója és szakmai vezetője.

3 nyelven tanít, 25 országból, 5 kontinensről származó hallgatói és kliensei száma több ezerre becsülhető.

Több, mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, valamint több száz önfejlesztő és kommunikációs tréninget és tanfolyamot tartott világszerte.

 

A CoachOK és a Wellness Universe tagja

 

KAPCSOLAT

Email: erika.laszlo-kukac-laszloerika.hu

Skype: erika.laszlo

Mobil: +36 703656561

 

IMPRESSZUM

Legnépszerűbb cikkek

 

 

A SzuperTudatos közösséget és tagjainak hálózatát, transzformáló tanfolyamait az SCC.WORLD oldalon találod.

Kövess Facebookon is!

Minden jog fenntartva. László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(SzuperTudatos Teremtés™, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, Tudatos Kommunikáció™, a DEMERT Módszer™, a Numeropátia™) védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2020  All rights reserved. -  Hosted by Orangewebsite.com (Iceland)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

totalstudio.hu
Ingyenes Lélekemelő hírlevél!

Iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre! A levelekről bármikor leiratkozhatsz.