Aug 27, 2012Spirituality

Támogató hitek a hétre

  Támogató hitekből úgy tűnik, sosem elég, így hát álljon itt egy pár, amiből egész hétre jut, naponta kettő is! :) HÉTFŐ A belőlem kisugárzó boldogsággal és kiegyensúlyozottsággal csodás kapcsolatokat teremtek. A tőlem telhető legjobbat hozom ki magamból, a helyzetekből és a kapcsolataimból. KEDD Szívesen figyelek magamra és másokra. Képes vagyok a meghallgatásra, az elfogadásra és a válaszadásra. SZERDA Elfogadom, tisztelem és szeretem magam, olyannak, amilyen vagyok. Elfogadom, tisztelem és szeretem a többi embert. CSÜTÖRTÖK Mindent megteszek, ami tőlem telik a magam és mások érdekében. Megengedem magamnak, hogy az adott helyzetnek és időnek megfelelően fejlődjek és ezt másoknál is elfogadom. PÉNTEK Képes vagyok az állandó változásra. Mások is képesek az állandó változásra. SZOMBAT Az univerzum és mi emberek is állandóan változunk, fejlődünk. Az univerzum szeret engem, és mindent megad nekem és másoknak is. VASÁRNAP Megérdemlem az univerzum minden áldását. Mindig, mindenben jelen VAGYOK.   Csodás napokat! Légy magadhoz és másokhoz is jó! :) Szeretettel, Erika

With love,

Erika

« back

Official website of Erika Laszlo, coach, trainer, and creator of the chart-based, licensed and trademarked Intuyching® (SuperConscious Self-Coaching™) intuitive energy coaching system.

The logo, brand and method names of SZUPERC Ltd. (Intuyching®, SuperConscious World™, SuperConscious Self-Coaching™, Conscious Money Creation™, TUDKO™-Communication, the DEMERT™ Method, Numeropathy™, Intuytor™) are trademarks and registered trademarks in the EU and in WIPO countries, internationally protected by the Madrid Protocol (WIPO's Madrid System).

© Szuperc Limited 2015-2024  -  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Scroll to top