Tanmese

Tanmese a megbocsátásról - Sok büdös krumplid van?

Frissítés ideje: 2020. október

 

Először is tisztázzuk, miről nem szól a megbocsátás!

 

1. A megbocsátás nem ad felmentést a másiknak a tette alól.

 

2. A megbocsátás nem jelent egyetértést azzal, ami történt.

 

3. A megbocsátás nem jelenti azt, hogy elfelejted, ami történt, és ezért legközelebb megint hasonló helyzetbe kerülsz. 

 

Kiről szól, és mi a megbocsátás valójában?

 

A megbocsátás csak rólad szól, és felszabadulást ad a nehéz súly cipelésétől. Azt jelenti, hogy nem viszed tovább magaddal azt a haragot, ami mérgez téged, hanem megbocsátássá alakítod.

 

Tanmese a megbocsátásról - Vajon sok büdös krumplid van?

 

Egy tanár, aki a megbocsátásról és főleg a meg nem bocsátás nagy áráról tanított, megkérte a diákokat, hozzanak egy-egy zsák krumplit a következő órára. 

 

Megkérte őket, válasszanak ki egy-egy krumplit mindenki számára, akinek nem akarnak, vagy nagyon nehezen megy a megbocsátás. Írják rá az illető nevét és a dátumot a krumplira. Azután pedig azt mondta nekik, hogy egy hónapig magukkal kell vinniük a zsák burgonyát bárhova is mennek, és sehol sem szabad otthagyniuk.

 

Ha csak a mosdóba mennek, oda is vinniük kell magukkal a zsák krumplit, éjszaka és nappal is. Csupán pár nap elteltével a diákok elkezdték felismerni, mekkora súlyt cipelnek magukkal. Mennyi energiájukat emészti fel a csomagra fordított figyelem. Mennyire kell vigyázniuk, hogy el ne hagyják és mindenhová magukkal vigyék a krumplis zsákot.

 

Ahogy teltek a napok, a krumplik elkezdtek rothadni és bűzleni a zsákban. A diákok rájöttek, hogy az egyetlen bölcs dolog, amit tehetnek, ha minél hamarabb megszabadulnak tőlük.

 

Rájöttek, hogy milyen sokan cipelnek egy életen át rothadó krumplival tele zsákokat, teljesen feleslegesen. Görnyedve, rosszkedvűen, és bűzt árasztva a környezetükben. Neked sok krumplid van? Szabadulj meg tőlük. Bocsáss meg.  

 

Nem tudod, hogyan lehet hatékonyan megbocsátani, hogy a megbocsátással megszabadulj a haragodtól?

 

Az általam kifejlesztett, nagyon egyszerű - és a programjainkon tanított DEMERT Módszerrel™ ez igazán egyszerű! Itt te is elolvashatod, hogy mit tegyél, hogy megbocsátás legyen a haragodból.

 

A DEMERT Módszer™ neked is segíteni fog, hiszen már annyi embernek segített a világ a 25 országából, ahonnan kliensek és hallgatók ezrei használják már. Használd, hogy megszabadulj a büdös krumpliktól, és ne vidd tovább a haragodat! 
 

Amennyiben úgy érzed, hogy nehezen megy a megbocsátás még a DEMERT Módszerrel is, (ennek az oka az, hogy a háttérben, a tudatalattidban olyan programok vannak, melyek akadályozzák a megbocsátási folyamat elkezdését), akkor lépj velünk kapcsolatba és írj emailt!

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!