2013 okt 06Tanmese

Tanmese a megbocsátásról - Sok krumplid van?

Frissítés ideje: 2020. január 

 

Először is tisztázzuk, miről nem szól a megbocsátás!

 

1. A megbocsátás nem ad felmentést a másiknak a tette alól.

 

2. A megbocsátás nem jelent egyetértést azzal, ami történt.

 

3. A megbocsátás nem jelenti azt, hogy elfelejted, ami történt, és ezért legközelebb megint hasonló helyzetbe kerülsz. 

 

Kiről szól, és mi a megbocsátás valójában?

 

A megbocsátás csak rólad szól, és felszabadulást ad a nehéz súly cipelésétől. Csupán azt jelenti, hogy nem viszed tovább magaddal azt a haragot, ami mérgez téged, hanem megbocsátássá alakítod.

 

Tanmese a megbocsátásról

Egy tanár, aki a megbocsátásról és főleg a meg nem bocsátás nagy áráról tanított, megkérte a diákokat, hozzanak egy-egy zsák krumplit a következő órára. 

 

Megkérte őket, válasszanak ki mindenkihez egy krumplit, akinek nem akarnak, vagy nagyon nehezen megy a megbocsátás. Írják rá az illető nevét és a dátumot a krumplira. Azután pedig azt mondta nekik, hogy egy hónapig magukkal kell vinni a zsák burgonyát bárhova is mennek, és sehol sem szabad otthagyniuk.

 

Ha csak a mosdóba mennek, akár éjszaka, oda is vinniük kell magukkal. Csupán pár nap elteltével a diákok elkezdték felismerni, mekkora súlyt cipelnek magukkal. Mennyi energiájukat emészti fel a csomagra fordított figyelem. Mennyire kell vigyázniuk, hogy el ne hagyják. 

 

Később, ahogy teltek a napok, a krumplik elkezdtek rothadni és bűzleni. A diákok rájöttek, hogy az egyetlen bölcs dolog, amit tehetnek, ha minél hamarabb megszabadulnak tőlük... 

 

Milyen sokan cipelnek talán egy életen át feleslegesen rothadó krumplival tele zsákot. Görnyedve, rosszkedvűen, és bűzt árasztva a környezetükben. Neked sok krumplid van? Szabadulj meg tőlük. Bocsáss meg.  

 

Nem tudod, hogy kell megbocsátani, hogy a megbocsátással megszabadulj a haragodtól?

 

Az általam kifejlesztett, nagyon egyszerű - és a tanfolyamaimon tanított megbocsátás módszert most itt te is elolvashatod.

 

A DEMERT Módszer™ neked is segíteni fog, hiszen már annyi embernek segített a világ a 25 országából, ahonnan kliensek és hallgatók ezrei használják már.

Szeretettel,

Erika

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

LélekZene - e-book-ban azonnal letöltheted, innen

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

Minden jog fenntartva. László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(SzuperTudatos Teremtés™© , SzuperTudatos Világ™, Intuyching™©, SzuperTudatos Önfejlesztés™©, Tudatos Pénz Teremtés™ , TUDKO-Tudatos Kommunikáció™© , a DEMERT Módszer™©, a Numeropátia™© 
védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2020 -  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!