Tapasztalataink és a bölcsesség

Ugyan mondhatjuk-e, hogy nem? Hiszen minden egyes nappal valóban több a tapasztalatunk és a tudásunk.

Az életről, a dolgokról, az emberekről és magunkról. A tanulással válhatunk bölcsebbé. Előfordul, hogy néha fájdalmas vagy kellemetlen eseményeket tapasztalunk, melyek fontos dolgokra tanítanak…

Utólag mindig kiderül, hogy kár lett volna kihagyni, hiszen az a tapasztalat segített hozzá, hogy bölcsebbek lettünk.

A Lelkünk bizonyos tudatossági szintet elérve új feladatokat "kap", amiből tanulhat. Mindig olyankor kapja ezeket, amikor már mindene megvan ahhoz, hogy megoldja őket. Úgy, mint ahogy az emberi létben is: egy hároméves kisgyerektől senki sem várja, hogy felnőtt módon viselkedjen, és hogy képes legyen megoldani egy kétismeretlenes egyenletet.

Amikorra megszerzi az ehhez szükséges tudást, (megkapja a szükséges ismereteket az iskolában) csak akkor kérik tőle, hogy oldja meg az egyenletet, előbb nem... Bölcsességet nem lehet kilóra venni… csak azzal lehet megszerezni, hogy tanulunk, tapasztalunk, élünk.

A bölcsesség erőt, tudást, ismeretet, bátorságot és egy folyamatosan növekvő belső békét ad. Érdemes! :)

Ha van kedved, oszd meg egy olyan tapasztalatod, amit ma már semmiért nem adnál oda, pedig anno nem volt kellemes (esetleg ma sem az - és mégis fontos neked, sokat jelent, látod a jó oldalát is) ... én szívesen elolvasnám és jó lenne tanulni is belőle... :

 Csodás napokat! Légy magadhoz jó!

Erika

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

Címkék
tapasztalat
« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!