2010 júl 03

Tapasztalataink és a bölcsesség

Ugyan mondhatjuk-e, hogy nem? Hiszen minden egyes nappal valóban több a tapasztalatunk és a tudásunk.

Az életről, a dolgokról, az emberekről és magunkról. A tanulással válhatunk bölcsebbé. Előfordul, hogy néha fájdalmas vagy kellemetlen eseményeket tapasztalunk, melyek fontos dolgokra tanítanak…

Utólag mindig kiderül, hogy kár lett volna kihagyni, hiszen az a tapasztalat segített hozzá, hogy bölcsebbek lettünk.

A Lelkünk bizonyos tudatossági szintet elérve új feladatokat "kap", amiből tanulhat. Mindig olyankor kapja ezeket, amikor már mindene megvan ahhoz, hogy megoldja őket. Úgy, mint ahogy az emberi létben is: egy hároméves kisgyerektől senki sem várja, hogy felnőtt módon viselkedjen, és hogy képes legyen megoldani egy kétismeretlenes egyenletet.

Amikorra megszerzi az ehhez szükséges tudást, (megkapja a szükséges ismereteket az iskolában) csak akkor kérik tőle, hogy oldja meg az egyenletet, előbb nem... Bölcsességet nem lehet kilóra venni… csak azzal lehet megszerezni, hogy tanulunk, tapasztalunk, élünk.

A bölcsesség erőt, tudást, ismeretet, bátorságot és egy folyamatosan növekvő belső békét ad. Érdemes! :)

Ha van kedved, oszd meg egy olyan tapasztalatod, amit ma már semmiért nem adnál oda, pedig anno nem volt kellemes (esetleg ma sem az - és mégis fontos neked, sokat jelent, látod a jó oldalát is) ... én szívesen elolvasnám és jó lenne tanulni is belőle... :

 Csodás napokat! Légy magadhoz jó!

Erika

Szeretettel,

Erika

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

LélekZene - e-book-ban azonnal letöltheted, innen

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

Címkék
tapasztalat
« Vissza

Minden jog fenntartva. László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(SzuperTudatos Teremtés™© , SzuperTudatos Világ™, Intuyching™©, SzuperTudatos Önfejlesztés™©, Tudatos Pénz Teremtés™ , TUDKO-Tudatos Kommunikáció™© , a DEMERT Módszer™©, a Numeropátia™© 
védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2020 -  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!