Teremtő gondolatok - fiatalság

Az "öregedés" hit abban, hogy ahogy az idő múlik, "öregszünk", míg a fiatalságról azt tartjuk, hogy "elmúlik". (Egy kedves ismerősöm ezzel kapcsolatosan mindig azt mondja: "Öreg Szem nevű indiánt nem ismerek." :) ) Mivel az öregedés is csak hit, ezt is érdemes a fiatalság és az életerővel telítettség hitével felcserélni.

Érdemes körülnézni a környezetünkben, és hamar rájövünk, hogy azok, akik sok negatív energiával és az öregségben való hittel léteznek, bizony öregszenek - jobban, mint a többiek.

Az ember valós - születéstől számított - életkora sokszor nem azonos a testének fittségével, korával. Minél inkább arra figyelünk, amit szeretnénk, annál inkább azt fogjuk megtapasztalni - ez a fiatalságunkra is érvényes! Az alábbi teremtő gondolatokat, megerősítéseket  mondogatva, (magadban vagy akár hangosan, netán a tükörbe belemondva) áthangolhatod magad a fiatalság rezgésére.

A fiatalság élettel teli érzését és könnyedségét választom érzelmi, mentális, spirituális, fizikai és minden egyéb szintemen, testemben és elmémben. Megengedem, elfogadom, hogy a fiatalságom a fizikai életemben is folyamtosan és akadálytalanul megvalósuljon.
Tudom, hogy az Univerzum folyamatosan feltölt életenergiával és mindennel ellát, hogy fiatal, teljes és élettel teli legyek. Tudom, hogy az életenergia akadálytalanul áramlik bennem. Szeretem a testem, tökéletesen működik.
Csodás napokat és teremtéseket! Légy magadhoz jó!
Erika

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!