2011 jan 12

Teremtő gondolatok - pénz

A pénz-beáramlását, a pénzhez való jó, baráti viszonyt választom érzelmi, mentális, spirituális, fizikai és minden egyéb szintemen, testemben és elmémben. Tudom, hogy az Univerzum pénzkészlete korlátlan, határtalan és bőséges, és hogy én ebben a rezgésben létezem.
Megengedem és elfogadom, hogy a pénz folyamatosan, korlátlanul áramoljon be az életembe, fizikailag is jelen legyen és akadálytalanul megvalósuljon az életemben.
Tudom, hogy a pénz minden formája, mindenféle irányból folyamatosan áramlik hozzám, és minden percben megvalósul az életem minden szintjén. Hálás vagyok érte és észreveszem az Univerzum korlátlan gazdagságát!
Csodás napokat és teremtéseket! Légy magadhoz jó!
Erika

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

LélekZene - e-book-ban azonnal letöltheted, innen

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2023. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!