Tisztellek, szeretlek és elengedlek

Frissítve: 2021. decemberA hála és a megbecsülés a tiszta szeretet energiájából származik, míg a ragaszkodás valamihez/valakihez a félelemből. Abból a félelemből, hogy vajon megkapom-e azt, ami hiányzik, illetve abból, hogy el fogom veszíteni... Ez a két dolog:

  • a hiány érzése, és hogy nem fogom megkapni azt, amit akarok és
  • a veszteségtől való félelem

az, ami távoltartja és megakadályozza a létrejöttét azoknak a dolgoknak/eseményeknek az életünkben, melyeket igazán szeretnénk.


A hála és az értékelés vonzza felénk, míg a fent említett kettő (nem fogom megkapni, amit akarok/el fogom veszíteni azt, amim van) eltaszítja tőlünk a megvalósulást. Ha attól félünk, hogy nem kapjuk meg, amit akarunk, illetve ha attól tartunk, hogy el fogjuk veszíteni azt, amink van, akkor „ragaszkodunk" ezekhez a dolgokhoz.


A ragaszkodásból pedig hiányzik az elengedés, ami ténylegesen megengedné, hogy létrejöjjön az, amire vágyunk. Ahhoz, hogy a ragaszkodástól megszabaduljunk, érdemes kipróbálni (és folyamatosan gyakorolni, amikor szükséges) a következőt:
 

Érezzük át a hálát bármi iránt (és legfőképpen azzal a dologgal kapcsolatban, amihez ragaszkodunk), míg azt nem érezzük, hogy elmúlt a félelmünk. Egy ember (egy felnőtt gyerek) elengedéséhez jó lehet ismételgetni az alábbi mondatot, addig, míg valóban érezzük, hogy így van:

  • Tisztellek, szeretlek és elengedlek, hogy megtapasztalhasd, ami a legjobb neked, és én is megtapasztalhassam, ami a legjobb nekem.

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!