2010 okt 06

Tisztellek, szeretlek és elengedlek

A hála és a megbecsülés a tiszta szeretet energiájából származik, míg a ragaszkodás valamihez/valakihez a félelemből. Abból a félelemből, hogy vajon megkapom-e azt, ami hiányzik, illetve abból, hogy el fogom veszíteni... Ez a két dolog:

  • a hiány érzése, és hogy nem fogom megkapni azt, amit akarok és
  • a veszteségtől való félelem

az, ami távoltartja és megakadályozza a létrejöttét azoknak a dolgoknak/eseményeknek az életünkben, melyeket igazán szeretnénk.

A hála és az értékelés vonzza felénk, míg a fent említett kettő (nem fogom megkapni, amit akarok/el fogom veszíteni azt, amim van) eltaszítja tőlünk a megvalósulást.

Ha attól félünk, hogy nem kapjuk meg, amit akarunk, illetve ha attól tartunk, hogy el fogjuk veszíteni azt, amink van, akkor "ragaszkodunk" ezekhez a dolgokhoz.

A ragaszkodásból pedig hiányzik az elengedés, ami ténylegesen megengedné, hogy létrejöjjön az, amire vágyunk. Ahhoz, hogy a ragaszkodástól megszabaduljunk, érdemes kipróbálni (és folyamatosan gyakorolni, amikor szükséges) a következőt:

Addig érezzük át a hálát bármi iránt (és legfőképpen azzal a dologgal kapcsolatban, amihez ragaszkodunk), míg azt nem érezzük, hogy elmúlt a félelmünk. Egy ember (egy felnőtt gyerek) elengedéséhez jó lehet ismételgetni az alábbi mondatot, addig, míg valóban érezzük, hogy így van:

  • Tisztellek, szeretlek és elengedlek, hogy megtapasztalhasd, ami a legjobb neked, és én is megtapasztalhassam, ami a legjobb nekem.

Csodás napokat! Légy magadhoz jó!

Erika

Szeretettel,

Erika

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

LélekZene - e-book-ban azonnal letöltheted, innen

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

Minden jog fenntartva. László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(SzuperTudatos Teremtés™© , SzuperTudatos Világ™, Intuyching™©, SzuperTudatos Önfejlesztés™©, Tudatos Pénz Teremtés™ , TUDKO-Tudatos Kommunikáció™© , a DEMERT Módszer™©, a Numeropátia™© 
védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2020 -  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!