2017 jan 01Coaching, önfejlesztés

Új év és 3 kérdés

2016 sokaknak volt nehéz és kihívásokkal teli év. A numerológia szerint a 2016-os év a lezárások éve volt, (kapcsolatok, munka lezárása, költözés, emberek távozása az életből stb.), míg 2017 az új kezdeteké.

 

Sok minden történt a világban, ami egyelőre nem azt mutatta, hogy az egység és a szeretet, vagy az elfogadás felé haladnánk.

 

Szerencsére azonban a 2017-es év energiái segíteni fognak abban, hogy jobban megértsük és elfogadjuk egymást, hogy továbblépjünk, új dolgokba fogjunk és tanuljunk. Az év energiái kifejezetten segítik a tanulást, oktatást. 

 

Persze mint minden más, ez is rajtunk múlik, a lényeg mindig az, hogy mi mit teremtünk magunknak és hogyan viszonyulunk a környezetünkhöz.

 

Úgyhogy együtt örülhetünk; egy könnyebb, jobb és nyugalmasabb évnek nézünk elébe!

 

Ehhez mindössze annyit kell tennünk, hogy szeretetteljesen tesszük a dolgunkat, és érdemes a múltat magunk mögött hagyni ott, ahova való, a múltba.

 

Tehát a feladat: lezárni azokat a dolgokat, melyek nem sikerültek idén, hogy ne vigyük magunkkal tovább a hozzájuk kapcsolódó frusztrációt a jövőbe, mert a negatív energiával csak további negatívat, frusztrációt, elkeseredést teremthetünk.

 

Fogadalmak megtétele helyett pedig légy elkötelezett, hogy megléped azokat a dolgokat, amelyek fontosak neked. A halogatás nem segít, csak egy helyben topogást eredményez.

 

Hogyan zárd le a múltat és teremts a jövőt?

 

1. Írd össze, hogy mi az, ami ebben az évben jó volt, amiben sikert, boldogságot, jó érzéseket éreztél. Amire szívesen visszaemlékszel bármikor, ami hozzáadott a lelkedhez, a tapasztalatodhoz.

 

2. Írd össze, hogy mi az, ami idén nem sikerült, pedig szeretted volna. Majd pedig kérdezd meg magadtól:

 

  • Még mindig szeretnéd ezt? Ha nem, akkor húzd ki a listáról, ezzel lezártad azt az ügyet. Az ember céljai, vágyai változnak, de érdemes ezeket gondolatban is lezárni, mert minden, ami elvarratlan, energiát von el tőled a mindennapokban.

 

  • Ha pedig továbbra is szeretnéd, írd át egy másik listára, ami már a jövőről szól. Majd nézd meg a 3-as pontot. 

 

3. Írd össze, hogy mit szeretnél elérni az évben! Ha van valami, amit tavalyról nem sikerült elérned, de továbbra is fontos, akkor azt add ehhez a listához. Majd pedig kérdezd meg magadtól:

 

  • Mit tehetsz a dolog érdekében? Mi az, ami segít, hogy elérd? Miért fogod tudni megcsinálni/elérni?

 

  • Mit változtathatsz a jövőben, hogy nagyobb eséllyel sikerüljön az, ami eddig nem sikerült?

 

  • Mi az, amit jelenleg akadálynak látsz? Hogyan tudod szerinted az akadályt legyőzni? Akár vizualizálhatod is, hogy az akadály egyszerűen köddé válik, megszűnik.

 

 

Kívánom mindannyiunknak, hogy nyugalmas, békés, szeretetben és elfogadásban gazdag, ételben, italban, egészségben és pénzben is bőséges évünk legyen!

 

Boldog új évet kívánok! :)

 

Szeretettel,

 

Erika

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

LélekZene - e-book-ban azonnal letöltheted, innen

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!