Dec 31, 2010Positive thoughts

Újévi fogadalmak?

Sokféle fogadalom "kering" ilyenkor újévkor, és sokan fogadkoznak is: leszokom a dohányzásról, minden nap tornázom, lefogyok... stb. Én alapvetően nem szeretem a fogadalmakat (semelyiket sem), mert a fogadalmak egyfajta "kötelékként" működnek, és nem engedik meg a szabad választást minden pillanatban, hiszen a fogadalom határozza meg, hogy mit kell csináljak. A fogadalom, - ha nem teljesíted, amit megfogadtál - a Lelkedben bűntudatot kelt, majd pedig a bűntudat egyenes következményeként önbüntetés mechanizmust indít el. Úgyhogy nem érdemes fogadkozni, még ígérni sem - ki tudja, vajon meg tudod-e tartani? Az ígéretek és a fogadalmak tekintetében az is mindegy, hogy vajon a te "hibádból" nem teljesítetted, vagy azért, mert valami olyan történt közben, ami megakadályozott. Inkább pozitív, támogató gondolatokat mondogass az új évben:

Teremtő vagyok és képes mindenre. A Teremtő képességeimet és energiámat egyre inkább a számomra kellemes és szép dolgok megteremtésére fordítom. Ha szeretetre vágyom, szeretetet sugárzok ki magamból mindenki felé. Ha békére vágyom, békés, nyugodt, szeretettel teli gondolatot gondolok a fejemben és mondok ki szóban. Ha sikerre vágyom, segítek a körülöttem lévőknek, hogy sikerre jussanak. Ha tiszteletre vágyom, tisztelem magam, a testem, a természetet és a többi emberben az isteni teremtőt.

Csodás új évet! Ebben az évben is légy magadhoz mindig jó! :) Erika

With love,

Erika

« back

Official website of Erika Laszlo, coach, trainer, and creator of the chart-based, licensed and trademarked Intuyching® (SuperConscious Self-Coaching™) intuitive energy coaching system.

The logo, brand and method names of SZUPERC Ltd. (Intuyching®, SuperConscious World™, SuperConscious Self-Coaching™, Conscious Money Creation™, TUDKO™-Communication, the DEMERT™ Method, Numeropathy™, Intuytor™) are trademarks and registered trademarks in the EU and in WIPO countries, internationally protected by the Madrid Protocol (WIPO's Madrid System).

© Szuperc Limited 2015-2024  -  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Scroll to top