Spiritualitás

Újjászületés... itt a földön?

 

Az elmúlt időszakban nagyon zsúfolt és csodás időszakot éltem meg, sok tanítással és új tapasztalattal. A Ló (éve) nagyon gyorsan vágtat, szerintem igen jól érezhetően. Amit most elkezdünk és aminek most energiát adunk, azaz, ha felszállunk a lóra, az most jó értelemben vett “tüzet” kap. A lótól kapott sok energiával gyorsan, jobban terjed, hamarabb elérhetünk bármit, amit mostanában elkezdünk.

 

Mégis, sokunknak (magamat is beleértem!) különböző “érdekes” eseményekkel - balesetekkel, gyógyulásokkal - tarkított tavasza volt. Kinek, milyen súlyosságú és hosszan tartó, és lélekként (egyedi mindenki!) változó, hogy mely testrészeket (netán autót, motort) érintő, otthon, úton, vagy kórházban zajló... A legutóbbi (külföldön tartott) program alkalmával fel is tették a kérdést, hogy miért kapunk ilyen kihívásokat, mikor oly sokat teszünk magunkért?

 

Tanulunk, fejlődünk, különböző módszereket használunk, akkor hát miért történnek ezek a “rossz dolgok” pont velünk?

 

Ráadásul energetikai módszerekkel még baleseteket, előre eltervezett eseményeket is átalakítunk, hogyan történhet akkor ez velünk? - volt a kérdés.

 

Micsoda szerencse :), hogy (az alábbiakban majd elolvashatod) felkészült voltam a saját tapasztalataimból adódóan, így tudtam erre a kérdésre olyan választ adni, ami az egész csoportnak érthető, és megnyugató volt.

 

Elsősorban – amiről már volt szó az írásaimban többször is – semmi sem “rossz”, csak mi emberek ítéljük meg annak. Tehát a “rossz dolog” az emberi ítélkezésünk terméke, nem pedig a valóság. (Shakespeare Hamletből - Második felvonás, 2. szín - vett idézete szerint: “…nincs a világon se jó, se rossz: gondolkozás teszi azzá.”)

 

Másrészt pedig ezek a történések – balesetek, fizikai tünetek (betegségek formájában), gyógyulási folyamatok - az általam kapott információk szerint az alábbiak miatt történnek.

 

Nagyon sok változás zajlik a fizikai testünkben, amiket tudatosan nem veszünk észre (ahogy az emésztésünket sem). Pontosan azért változunk ekkora ütemben, mert olyan tisztulási-átalakulási folyamatokon megyünk keresztül, amit a különböző módszerek használatával elősegítünk. Ezzel márist választ kaptunk arra, hogy de miért éppen pont velünk, akik annyit teszünk érte, hogy jobb legyen minden nekünk személyesen és a többieknek a világban?

 

Mivel mi sokat teszünk a változás érdekében, teljesen természetes, hogy velünk történnek a legnagyobb változások-átalakulások, a fizikai síkon is. Teljesen logikus, nem? Tehát nagyon fontos, hogy semmiképp nem azért történnek ezek a fizikai szinten kellemetlen dolgok (fájdalmak, sérülések, betegségek, műtétek stb.), mert valamit “rosszul” csinálunk, vagy mert valaki ezt büntetésből ránk mérte (netán mi magunk hisszük azt, hogy önbüntetésből csináljuk ezt magunkkal, azaz megint csak visszatérünk oda, hogy rosszul csinálunk valamit), hanem azért, mert ezeknek az átalakulási folyamatoknak idő kell, és a tünetek azért vannak, hogy figyelmeztessenek arra, hogy le kell feküdnünk, pihenni kell (sokkal) többet, mint amennyit gondolnánk.

 

A tünetek jelzések arra, hogy a szervezetünkben olyan változások zajlanak, amelyeket nem is értünk, és nem is kell megértenünk, csak hagyni kell, hogy a gyógyulási folyamat, ami az átalakuláshoz kell, végigmehessen.

 

A mostani időszakban olyan szerencsések vagyunk (sokan, akik az itteni átalakulást választjuk), hogy ebben az életben egy-egy nagy átalakulás után folytathatjuk az életünket, anélkül, hogy újra kellene kezdenünk előlről az egészet. Régebben egy most megtapasztalt fizikai tünetben (betegségben) elég gyorsan meghaltak az emberek, így az átalakulás annak idején úgy zajlott, hogy előbb át kellett menni a spirituális világba, ott átmenni egy tisztulási folyamaton, majd pedig újra le kellett születni, hogy az ember (a lélek) folytathassa a tanulását, fejlődését itt a fizikai síkon.

 

Ehhez képest mostanában sokan meggyógyulnak olyan betegségekből, amikbe régen simán belehaltak volna. Manapság lehetőséget kaptunk arra (milyen csodás dolog is ez!), hogy egy életen belül  - akár többször is! - újjászülessünk, vagyis nem kell újrakezdenünk mindig az egészet az elejétől, hanem itt fejlődhetünk tovább egy nagy átalakulás után, anélkül, hogy el kellene hagynunk a földet.  

 

Tisztára mint a GPS-ben, csak itt nem út, hanem „élet-újratervezés” zajlik ilyenkor. :) Aztán persze vannak olyanok is, akik inkább úgy élik meg ezeket az átalakulásokat, hogy inkább elhagyják a földi síkot (meghalnak). Ez az ő választásuk, és nincs mit ítélkezni rajta. (Például ítélkezés lenne azt mondani, hogy ez azért van, mert nem elég fejlett a lelkük stb.)

 

Az már önmagában óriási dolog, hogy míg régebben egy mostani fizikai tünetben (betegségben) meghaltunk volna, ma egy magasabb rezgésen élhetjük ezeket át. (Magasabb rezgésű megélés, hogy nem halunk meg egy balesetben, nem lesz maradandó sérülés például, még akkor is, ha maga a baleset megtörténik.)

 

Sokan meg is élik magasabb rezgésen a történéseket, (nem lesz komolyabb bajuk szerencsére) viszont sokszor nem veszik ezt észre, aminek aztán ítélkezés lehet az eredménye. (Például: biztosan rosszul csinálok valamit, azért lettem beteg, azért mentem a másik autónak/ jött ő belém stb.).

 

Ezzel meg aztán újabb negatív eseményeket vonzhatunk be az életünkbe, pontosan az ítélkezés miatt (könnyen önbüntetés alakul ki az ítélkezésünkből).

 

Az önbüntetésből fakadó fizikai tünetek és balesetek bár a fizikai síkon hasonlóak lehetnek, mégsem teljesen ugyanazok mint a fejlődésünkből és átalakulásunkból adódóak. Végső soron persze az önbüntetésből fakadóak is a fejlődésünket szolgálják. (Az üzenet ilyenkor valami olyasmi lehet: Vedd már észre, hogy önbünteted magad, és hogy ez fáj, tehát hagyd abba, csinálj valami mást, alakítsd át!)

 

Ha azonban azt látjuk, hogy nem ítélkezünk magunkon akkor, amikor valami „rossz” történik velünk, akkor biztosak lehetünk benne, hogy ez már az átalakuláshoz tartozó folyamat, és nem önbüntetés eredménye. (Ha pedig felmerül az önbüntetés gondolata, akkor feltétlen javaslom valamilyen - a lélek működését segítő -  módszer igénybevételét.)

 

Amikor februárban jó hosszú ideig (mintegy 3 hétig) gyógyultam, természetesen bennem is felmerültek bizonyos kérdések... :)

 

Miért pont velem, miért pont itt, mit akar ez jelenteni… stb.

 

A kérdésekből talán azért jól „hallatszik”, hogy ítélet nem volt benne, sokkal inkább megérteni vágyás.

 

Így aztán, amikor már voltam annyira jól, hogy végre tudatosan tudtam a fentiekhez kapcsolódni (a kapcsolat mindig megvan, a tudatosság nincs mindig meg! – főleg, ha az ember nagyon lázas és félig öntudatlan), akkor feltettem a kérdéseimet.

 

Megkérdeztem, hogy: miért történik ez velem? Miért vagyok lázas ilyen sokáig mikor pedig sosem szoktam lázas lenni?

 

A válasz az volt, hogy óriási és nagyon komoly változások mennek végbe a testemben. Oké, na jó, elfogadom, semmi baj, de akkor legalább légy szíves gyorsítsátok fel ezt a gyógyulási folyamatot!

 

Erre azt a választ kaptam, hogy: „Ha tudnád, mekkora változások mennek végbe, hogy micsoda átalakulás zajlik a testedben, akkor eszedbe sem jutna azt mondani, hogy ez nem gyors.”… Hmm... ekkor már végleg elcsöndesedtem, és elgondolkoztam...

 

Tényleg fogalmam sincs, hogy mi zajlik bennem, nem tudom a fizikai síkon ezt megítélni… Azt sem tudom, hogy vajon erre miért van szükség, de elfogadtam, hogy valami olyan zajlik bennem, amihez itt a földi síkon – hosszúnak tűnő – gyógyulási idő kell. (A 3 hét egyébként persze még az emberi életben sem hosszú, hát még ha a lélek örökkévalóságára gondolunk...)

 

Máris sokkal jobban éreztem magam! Tudtam, hogy ez a gyógyulási folyamat valami olyanhoz kell, amit ugyan nem értek – de legalább azt megértettem, hogy nem is kell megértenem -, mégis fontos a későbbiekhez. (Írtam már arról is, hogy az érzéseink a tiszta iránytű az életünkhöz. Ha jó érzés társul valamihez, akkor az életünkkel áramlatban és jó irányban vagyunk, ha rossz érzés társul valamihez, az azt jelzi, hogy valamit meg kellene változtatnunk.)

 

Azt is megértettem, hogy azok az átalakulások, amelyekről sok éve írnak és beszélnek (felemelkedés az ötödik dimenzióba, szeretet-alapú működés stb.), valóban megtörténnek, de nem kívül, ahogyan sokan gondolták, hanem elsősorban és legelőször bennünk, belül.

 

Ezáltal persze, ahogyan mi változunk egyre többen, a világunk kívül is átalakul, mégha lassúnak is tűnik ez az átalakulás.

 

Mivel sokan átmennek ezeken a változásokon és magasabb rezgésen élik meg az életüket, kevesebbet vagy szinte sosem ítélkeznek az életükről, magukról és másokról, azzal foglalkoznak, hogy hogyan javítsák a saját életkörülményeiket és a másokét, hogyan adjanak vissza abból, amit ők már megkaptak stb. így egyre több olyan ember lesz a földön, aki nem önző, féltékenységgel és versenyzéssel (félelem-alapú) átitatott érdekekből éli az életét, hanem azért, hogy javítsa a földi körülményeket, hogy tényleg elmondhassuk, hogy lehoztuk a mennyet a földre.

 

Ma már ezt a „javító” szervízt (azaz szolgálatot) egyre többen végzik, és mindenki, aki ezzel foglalkozik, időről-időre megtapasztalhatja a különböző fizikai tüneteket magán, és most már tudjuk, hogy ezek csak kísérő tünetei a saját magunk – és ezáltal a föld - nagy átalakulásának. :)

 

Bízom benne, hogy ezután sosem fogod magad kárhoztatni és megítélni azért, mert fizikai tüneteket tapasztalsz magadon, és hogy mindig eszedbe jut, hogy valami olyan változás megy végbe benned, ami segít téged és a földet is, hogy magasabb (szeretet-alapú) rezgéseken élhessünk! :)  

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!