Pozitív gondolatok

Uwe Albrecht: Igen vagy nem? - Könyvajánló

A könyvében arról ír és tanítja meg, hogy hogyan kaphatunk egyértelmű válaszokat mindennapi kérdéseinkre, a karhossz-tesztet használva. Nagyon egyszerű, és mindig kéznél (karnál :) ) lévő technika, amit bármikor és bárhol tudunk használni.

 

Mivel életünk során nagyon sok döntést kell hoznunk (és sokan félnek dönteni, mert tartanak attól, hogy rosszul döntenek), ez egy igen hasznos technika lehet mindenkinek. Nem kell hozzá külső segítség, nem kell elmenni sehova, magunktól, a tudatalattinkból kaphatjuk meg a válaszokat a karunk segítségével.

 

Ezt a technikát egyébként Uwe Albrecht kineziológiai tanulmányai során tanulta, ahol szintén igénybe vesszük a karokat vagy akár magunk tesztelésénél a két kezünket a válaszokhoz. Persze ugyanúgy, mint bármely  - a tudattalanunkat “megdolgoztató” - technikával, itt is gyakorlat teszi a mestert, minél többet használjuk, annál inkább lesznek egyértelműek a karunk által adott “jelek”.

 

Kártyák, melyek gyógyítanak

 

A könyv írójának másik terméke, a Gyógypatika a léleknek, a szívnek és a testnek ún. “innerwise” (belső bölcsesség) kártyákat, valamint egy kis könyvben rövid leírást tartalmaz arról, hogyan használjuk a karhossz-tesztet és a kártyákat különböző élethelyzetek feloldására és gyógyítására. A gyógyításhoz energiakártyákat és még egy kis amulettet is – fém alapú, arany színű, szép - találunk a készletben.

 

Az amulett az energiakártyák rezgéseivel feltölthető (a feltöltő kártya is a készlet része), amit utána akár láncon is hordhatunk. Az innerwise gyógypatikát orvosi termékként jegyezték be Németországban. A dobozban található terápiás hatású kis energiakártyák (homeopátiás, Bach-virág, kristály, növényi, Schüssler-sók és egyéb rezgéseket tartalmaznak) igen kicsi kártyák, teljesen egyformák, kizárólag csak a rájuk írt számmal azonosíthatók be a könyv segítségével, és igen sok – 309 – van a készletben.

 

A doboz és a kártyák formája, kivitelezése igen egyszerű (nekem sajnos nem tetszik), de ez nyilván nem von le az energetikai értékükből. Személy szerint azt gondolom, hogy azért lett ilyen a megjelenése, hogy ne kerüljön sokba, és így sokakhoz eljuthasson. A szerző jövőképe alapján neki, és a kiadónak is ez lehetett a célja, ami teljességel érthető és támogatható. :)

 

A szerző jövőképe: - idézet a www.innerwise.hu oldalról:

 

Az én vízióm a feddhetetlen emberek közössége. Olyan embereké, akik felnőtt módon viselkednek, és hajlandók viselni saját magukért és életükért a felelősséget. Olyanoké, akik megajándékozzák magukkal a másikat, ahelyett hogy meglopnák vagy becsapnák. Olyan embereké, akik hitelesek, és már nincs szükségük hatalomra és manipulációra. Olyan embereké, akik összhangban élnek magukkal és minden eleven lénnyel.

 

Követhető és megfontolásra érdemes gondolatok…Eltekintve a kártyák megjelenésétől, a könyv információja és a kártyák hatása is nagyon tetszik, kipróbáltam, és jól működött! :) Bárkinek szeretettel ajánlom, mert ezzel az igen egyszerű (és nagyon kedvező áru) eljárással, - amit könnyedén elsajátíthatunk akár csak percek alatt – saját magunkat, sőt családunkat, barátainkat is segíthetjük különböző élethelyzeteikben, és oldhatunk, gyógyíthatunk a rezgésekkel bármit.

 

Csodás napokat! Légy magadhoz jó!

 

Szeretettel,

Erika

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!