Uwe Albrecht: Igen vagy nem? - Könyvajánló
júl08

Uwe Albrecht: Igen vagy nem? - Könyvajánló

Érdekes könyv került a kezembe. Uwe Albrecht orvos Igen vagy nem Egyértelmű döntések minden élethelyzetben című könyve.


A könyvében arról ír és tanítja meg, hogy hogyan kaphatunk egyértelmű válaszokat mindennapi kérdéseinkre, a karhossz-tesztet használva. Nagyon egyszerű, és mindig kéznél (karnál :) ) lévő technika, amit bármikor és bárhol tudunk használni.

 

Mivel életünk során nagyon sok döntést kell hoznunk (és sokan félnek dönteni, mert tartanak attól, hogy rosszul döntenek), ez egy igen hasznos technika lehet mindenkinek. Nem kell hozzá külső segítség, nem kell elmenni sehova, magunktól, a tudatalattinkból kaphatjuk meg a válaszokat a karunk segítségével.

 

Ezt a technikát egyébként Uwe Albrecht kineziológiai tanulmányai során tanulta, ahol szintén igénybe vesszük a karokat vagy akár magunk tesztelésénél a két kezünket a válaszokhoz. Persze ugyanúgy, mint bármely  - a tudattalanunkat “megdolgoztató” - technikával, itt is gyakorlat teszi a mestert, minél többet használjuk, annál inkább lesznek egyértelműek a karunk által adott “jelek”.

 

Kártyák, melyek gyógyítanak

 

A könyv írójának másik terméke, a Gyógypatika a léleknek, a szívnek és a testnekún. “innerwise” (belső bölcsesség) kártyákat, valamint egy kis könyvben rövid leírást tartalmaz arról, hogyan használjuk a karhossz-tesztet és a kártyákat különböző élethelyzetek feloldására és gyógyítására. A gyógyításhoz energiakártyákat és még egy kis amulettet is – fém alapú, arany színű, szép - találunk a készletben.

 

Az amulett az energiakártyák rezgéseivel feltölthető (a feltöltő kártya is a készlet része), amit utána akár láncon is hordhatunk. Az innerwise gyógypatikát orvosi termékként jegyezték be Németországban. A dobozban található terápiás hatású kis energiakártyák (homeopátiás, Bach-virág, kristály, növényi, Schüssler-sók és egyéb rezgéseket tartalmaznak) igen kicsi kártyák, teljesen egyformák, kizárólag csak a rájuk írt számmal azonosíthatók be a könyv segítségével, és igen sok – 309 – van a készletben.

 

A doboz és a kártyák formája, kivitelezése igen egyszerű (nekem sajnos nem tetszik), de ez nyilván nem von le az energetikai értékükből. Személy szerint azt gondolom, hogy azért lett ilyen a megjelenése, hogy ne kerüljön sokba, és így sokakhoz eljuthasson. A szerző jövőképe alapján neki, és a kiadónak is ez lehetett a célja, ami teljességel érthető és támogatható. :)

 

A szerző jövőképe: - idézet a www.innerwise.hu oldalról:

 

Az én vízióm a feddhetetlen emberek közössége. Olyan embereké, akik felnőtt módon viselkednek, és hajlandók viselni saját magukért és életükért a felelősséget. Olyanoké, akik megajándékozzák magukkal a másikat, ahelyett hogy meglopnák vagy becsapnák. Olyan embereké, akik hitelesek, és már nincs szükségük hatalomra és manipulációra. Olyan embereké, akik összhangban élnek magukkal és minden eleven lénnyel.

 

Követhető és megfontolásra érdemes gondolatok…Eltekintve a kártyák megjelenésétől, a könyv információja és a kártyák hatása is nagyon tetszik, kipróbáltam, és jól működött! :) Bárkinek szeretettel ajánlom, mert ezzel az igen egyszerű (és nagyon kedvező áru) eljárással, - amit könnyedén elsajátíthatunk akár csak percek alatt – saját magunkat, sőt családunkat, barátainkat is segíthetjük különböző élethelyzeteikben, és oldhatunk, gyógyíthatunk a rezgésekkel bármit.

 

Csodás napokat! Légy magadhoz jó!

 

Szeretettel,

Erika

 
 

Szeretettel,

Erika

 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

 

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!


FACEBOOK

Itt csatlakozz a nyilvános SzuperTudatos FB csoporthoz

SzuperTudatos Önfejlesztés™ FB oldal

László Erika hivatalos FB oldala

SuperConscious World®©™ FB oldal

LINKEDIN

László Erika oldala

 

TUDTAD?

Erika videósorozatban beszél az élet dolgairól. Kattints ide, és válogass!

 

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

 

LélekZene - e-book-ban azonnal letöltheted, innen

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

 

 

 


Könyvajánló - William P. Young: A Viskó
aug10
Pozitív gondolatok

Könyvajánló - William P. Young: A Viskó

A Viskó fantasztikus olvasmány, megható, érdekes, izgalmas, feltétlenül ajánlom mindenkinek!
Könyvajánló - Michael Newton: A Lelkünk útja
aug05
Pozitív gondolatok

Könyvajánló - Michael Newton: A Lelkünk útja

Michael Newton könyve: A Lelkünk útja, Létünk titkai egyike a legjobb spirituális könyveknek, legalábbis nekem. Felfedi, hogy mi történik velünk a fizikai halálunk után egy másik dimenzióban.
Idézet - Türelem, kitartás - Jacob van Rijs
dec31
Pozitív gondolatok

Idézet - Türelem, kitartás - Jacob van Rijs

Amikor úgy érzem, hogy semmi sem sikerül, a kőtörők munkájára gondolok, akik százszor is ráütnek a nagy kődarabra, s azon még csak egy repedés sem látszik.
Képzelj, képzelj, képzelj!
aug12
Pozitív gondolatok

Képzelj, képzelj, képzelj!

A képzelőerőnk az egyik legnagyobb kincsünk. :)
László Erikáról

 

Erika transzformációt és boldogságot, harmóniát elősegítő és kommunikáció instruktor, tanácsadó. A SzuperTudatos Önfejlesztés™ (SuperConscious Self-Coaching™) intuitív coaching rendszer kifejlesztője, a Tudatos Kommunikáció tréningprogram létrehozója, a világon egyedülálló hiedelem-átalakító DEMERT Módszer™ és a Numeropátia™ megalkotója, valamint a SzuperTudatos Világ™ nemzetközi hálózat (SuperConscious World™) társalapítója és szakmai vezetője.

3 nyelven tanít, 25 országból, 5 kontinensről származó hallgatói és kliensei száma több ezerre becsülhető.

Több, mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, valamint több száz önfejlesztő és kommunikációs tréninget és tanfolyamot tartott világszerte.

 

A CoachOK és a Wellness Universe tagja

 

KAPCSOLAT

Email: erika.laszlo-kukac-laszloerika.hu

Skype: erika.laszlo

Mobil: +36 703656561

 

IMPRESSZUM

Legnépszerűbb cikkek

 

 

A SzuperTudatos közösséget és tagjainak hálózatát, transzformáló tanfolyamait az SCC.WORLD oldalon találod.

Kövess Facebookon is!

Minden jog fenntartva. László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(SzuperTudatos Teremtés™, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, Tudatos Kommunikáció™, a DEMERT Módszer™, a Numeropátia™) védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2020  All rights reserved. -  Hosted by Orangewebsite.com (Iceland)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

totalstudio.hu
Ingyenes Lélekemelő hírlevél!

Iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre! A levelekről bármikor leiratkozhatsz.