2010 dec 05

Versengés nélkül nem megy?

 A versengéssel igazán azt mondjuk - és ilyen rezgésen vagyunk ilyenkor -, hogy nincs elég mindenki számára, tehát küzdenünk kell egymással a javakért.

A vonzás törvénye alapján, ha versengünk és a versenyben hiszünk, sok embert, helyzetet, és olyan eseményt vonzunk be, ami velünk fog versengeni mindenféle értelemben és módon. A saját jól felfogott érdekünkben érdemes ezért "elfelejtenünk" a jól berögzült versengést, és sokkal inkább csak a saját kreativitásunkra támaszkodni.

Hogyan lehet ezt csinálni? Figyeljünk arra, amit igazán szeretnénk, és fókuszáljuk az elménket a saját vágyainkra és elképzeléseinkre kétségek nélkül, nagy elhatározottsággal és rendíthetetlen hittel abban, hogy sikerül, amit elterveztünk!

Egy-két gondolat a sikerhez: Elhatározottság, szándék, kitartás, türelem. A sikeres emberek titka, hogy útközben nem adták fel és hittek a sikerükben…

Csodás napokat és teremtéseket! Légy magadhoz jó!

Erika

Szeretettel,

Erika

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

LélekZene - e-book-ban azonnal letöltheted, innen

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

Minden jog fenntartva. László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(SzuperTudatos Teremtés™© , SzuperTudatos Világ™, Intuyching™©, SzuperTudatos Önfejlesztés™©, Tudatos Pénz Teremtés™ , TUDKO-Tudatos Kommunikáció™© , a DEMERT Módszer™©, a Numeropátia™© 
védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2020 -  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!