Versengés nélkül nem megy?

 A versengéssel igazán azt mondjuk - és ilyen rezgésen vagyunk ilyenkor -, hogy nincs elég mindenki számára, tehát küzdenünk kell egymással a javakért.

A vonzás törvénye alapján, ha versengünk és a versenyben hiszünk, sok embert, helyzetet, és olyan eseményt vonzunk be, ami velünk fog versengeni mindenféle értelemben és módon. A saját jól felfogott érdekünkben érdemes ezért "elfelejtenünk" a jól berögzült versengést, és sokkal inkább csak a saját kreativitásunkra támaszkodni.

Hogyan lehet ezt csinálni? Figyeljünk arra, amit igazán szeretnénk, és fókuszáljuk az elménket a saját vágyainkra és elképzeléseinkre kétségek nélkül, nagy elhatározottsággal és rendíthetetlen hittel abban, hogy sikerül, amit elterveztünk!

Egy-két gondolat a sikerhez: Elhatározottság, szándék, kitartás, türelem. A sikeres emberek titka, hogy útközben nem adták fel és hittek a sikerükben…

Csodás napokat és teremtéseket! Légy magadhoz jó!

Erika

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!