Vonzás törvénye - Boldogság II.

  • Ha egészséges lennék, akkor boldog lennék…
  • Ha meglesz az új autóm/állásom akkor boldog leszek…
  • Ha végre elmegyünk nyaralni, akkor boldog leszek…
  • Ha végre megtalálnám az ideális társamat, akkor boldog lennék…
  • Ha sok pénzem lenne, akkor boldog lennék…

stb., stb. A helyzet azonban az, hogy a boldogság egy bennünk lévő (tudat)állapot, és semmi köze nincs a fenti dolgok eléréséhez.

Bármi, ami a külső, materiális világban netán boldogságot okoz, az csak pillanatnyi, múló boldogság, hiszen minden fent említett dolog is múlandó. A materiális dolgok múlandók és ami ma jó, az holnap már talán nem is tetszik…

A folyamatos boldogság érzése semmi másból nem tud fakadni, mint abból, hogy folyamatosan a boldogság érzését választjuk, belül, magunkban.

Amikor a boldogságot választjuk, csupa boldog dolog kezd el körülvenni bennüket, hiszen ezt vonzzuk magunkhoz. Úgy is elképzelheted, hogy a boldog dolgok olyanok, mint a díszítés a tortán, a torta pedig maga a boldogság. Torta nélkül a díszítést nem lehet rátenni sehova...

Csodás napokat! Légy magadhoz jó!

Erika

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!