2019 szept 24Pénzteremtés, pénz tréning

Vonzás törvénye - pénzteremtés

(Frissítve: 2019. július 1.)

Ha a hiányra koncentrálsz nem csoda, - sőt törvényszerű -, hogy a vonzás törvényének megfelelően még több szükséget, hiányt fogsz tapasztalni - pénz helyett...

 

Persze nyilván nem könnyű nem a hiányra gondolni, ha egyszer éppen nincs pénzed kifizetni a számlákat... Ilyenkor ahelyett, hogy további hiányt kreálnál a gondolataiddal, - ha már pénzed nincs, akkor ne a „nincsből” teremts még többet, azzal, hogy arra gondolsz - gondolj inkább arra, amid van!

 

Szinte hallom, ahogy mondod, hogy „de nekem nincs semmim”! Tényleg nincs? Nincs életed? Nincs levegőd és életerőd, ami éltet? Nincs tető a fejed felett? Nincs meg a napi betevőd? Nincs egyetlen ismerősöd sem? Nincs senki - de tényleg senki - aki szeretne? Nincs orvosi ellátásod, ha szükséged van rá? Nincs interneted? Nincs számítógéped? Nincs telefonod? Na ugye... :)

 

De tegyük fel, ezekből mind tényleg nincs neked - ami persze nem igaz, hisz élsz! :)

 

Akkor se a hiányra koncentrálj, hanem arra, aminek örülhetsz, amiért hálát adhatsz minden nap: süt a nap, esik az eső, csicseregnek a madarak stb. Ezeket a csodás dolgokat a Természet elintézte nekünk, minden nap csodás napfelkeltét és naplementét fest az égre. Igazán meg lehet neki köszönni, nem?

 

Légy hálás azért, amid van: kezed-lábad, szemed, tudsz olvasni, írni, folyik a meleg víz a csapból és kedves „manók”, amikor hideg van, egyszer csak meleget varázsolnak a szobádba... Nem kell kimenned fát vágni, tüzet rakni... Hálás vagy ezért? Ha többet koncentrálsz a hála érzésére, azokért a dolgokért, amik körülvesznek, egy más rezgésre kapcsolsz, ahol a pénz is könnyebben megtalál... Utálkozással senkit nem lehet odacsalogatni magadhoz, a pénzt sem... :)

 

Gondolkodj el rajta és válaszold meg:

 

1. Hogyan viszonyulok a pénzhez? (Mocskos, piszkos, utálatos, jaj csak ne kelljen vele foglalkozni, utálom, hogy sosincs elég stb. stb.)

2. Szeretem a pénzt?

3. Mit hiszek a pénzzel kapcsolatban? Mit hiszek a pénzről?

4. Ha a pénz ember lenne és a barátom, szívesen hallaná magával kapcsolatosan azokat a dolgokat, amiket gondolok róla?

 

Kíváncsian várom a válaszodat! Írj a megjegyzésbe a cikk alatt, és oszd meg a Facebook-on! :)

 

Csodás teremtéseket! Légy magadhoz jó!

 

Szeretettel,

Erika

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

LélekZene - e-book-ban azonnal letöltheted, innen

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

Minden jog fenntartva. László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(SzuperTudatos Teremtés™© , SzuperTudatos Világ™, Intuyching™©, SzuperTudatos Önfejlesztés™©, Tudatos Pénz Teremtés™ , TUDKO-Tudatos Kommunikáció™© , a DEMERT Módszer™©, a Numeropátia™© 
védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2020 -  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!