2019 szept 24Pénzteremtés, pénz vonzása

Vonzás törvénye - pénzteremtés

(Frissítve: 2019. július 1.)

Ha a hiányra koncentrálsz nem csoda, - sőt törvényszerű -, hogy a vonzás törvényének megfelelően még több szükséget, hiányt fogsz tapasztalni - pénz helyett...

 

Persze nyilván nem könnyű nem a hiányra gondolni, ha egyszer éppen nincs pénzed kifizetni a számlákat... Ilyenkor ahelyett, hogy további hiányt kreálnál a gondolataiddal, - ha már pénzed nincs, akkor ne a „nincsből” teremts még többet, azzal, hogy arra gondolsz - gondolj inkább arra, amid van!

 

Szinte hallom, ahogy mondod, hogy „de nekem nincs semmim”! Tényleg nincs? Nincs életed? Nincs levegőd és életerőd, ami éltet? Nincs tető a fejed felett? Nincs meg a napi betevőd? Nincs egyetlen ismerősöd sem? Nincs senki - de tényleg senki - aki szeretne? Nincs orvosi ellátásod, ha szükséged van rá? Nincs interneted? Nincs számítógéped? Nincs telefonod? Na ugye... :)

 

De tegyük fel, ezekből mind tényleg nincs neked - ami persze nem igaz, hisz élsz! :)

 

Akkor se a hiányra koncentrálj, hanem arra, aminek örülhetsz, amiért hálát adhatsz minden nap: süt a nap, esik az eső, csicseregnek a madarak stb. Ezeket a csodás dolgokat a Természet elintézte nekünk, minden nap csodás napfelkeltét és naplementét fest az égre. Igazán meg lehet neki köszönni, nem?

 

Légy hálás azért, amid van: kezed-lábad, szemed, tudsz olvasni, írni, folyik a meleg víz a csapból és kedves „manók”, amikor hideg van, egyszer csak meleget varázsolnak a szobádba... Nem kell kimenned fát vágni, tüzet rakni... Hálás vagy ezért? Ha többet koncentrálsz a hála érzésére, azokért a dolgokért, amik körülvesznek, egy más rezgésre kapcsolsz, ahol a pénz is könnyebben megtalál... Utálkozással senkit nem lehet odacsalogatni magadhoz, a pénzt sem... :)

 

Gondolkodj el rajta és válaszold meg:

 

1. Hogyan viszonyulok a pénzhez? (Mocskos, piszkos, utálatos, jaj csak ne kelljen vele foglalkozni, utálom, hogy sosincs elég stb. stb.)

2. Szeretem a pénzt?

3. Mit hiszek a pénzzel kapcsolatban? Mit hiszek a pénzről?

4. Ha a pénz ember lenne és a barátom, szívesen hallaná magával kapcsolatosan azokat a dolgokat, amiket gondolok róla?

 

Kíváncsian várom a válaszodat! Írj a megjegyzésbe a cikk alatt, és oszd meg a Facebook-on! :)

 

Csodás teremtéseket! Légy magadhoz jó!

 

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

LélekZene - e-book-ban azonnal letöltheted, innen

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2023. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!