2013 aug 12

Énekelj, és dönts!

Rengetegen jönnek tanácsadásra azért, hogy az életük egy bizonyos helyzetére konkrét tanácsot kapjanak, hogy hogyan döntsenek egy adott szituációban. Az SVT-tisztítás azonban nem döntéshelyettesítő. Azt elő tudja segíteni, és meg is teszi, hogy a döntéseink hátterében lévő blokkokat megszüntesse, tisztítsa, de helyettünk nem dönt. Aki bárkitől, bármitől (pl. az SVT-től mint eszköztől) vár megoldást és döntést egy adott helyzetre, ahelyett, hogy saját maga döntene, az még valószínűleg nem ismerte fel, hogy

 • ő a felelős a saját életéért,
 • bizonytalan saját magában, a saját teremtő erejében és teremtő kapcsolatában,
 • bizonytalan az univerzális támogatásban

és a mélyben - és nem is annyira a mélyben! - lévő félelmei miatt nem tud dönteni. Fél, hogy:

 • hátha nem is azt kellene csinálni,
 • rosszul dönt, és megbánja
 • veszíteni fog az üzleten,
 • megcsalják egy kapcsolatban,
 • rosszabb lesz neki az új munkahelyén,
 • rosszul választ párt,
 • (újra) rosszul jár stb.

Ha netán bármelyik helyzet ismerős a fentiekből – és kinek is ne lenne az? – akkor itt a felismerés: a félelem miatt megy nehezen a döntés! Attól félünk, hogy valami rossz lesz... A félelem viszont már eleve rossz tanácsadó, félelemből csak rossz döntést lehet hozni (mert az vonzzuk be, amitől félünk). (A megfontoltság, a körültekintő döntés, illetve a tudatos előkészítés és a félelem nem ugyanaz!) Amikor nem félünk, akkor tudjuk, hogy

 • mi vagyunk a felelősek az életünkért,
 • tökéletlen tökéletességünkkel vagyunk jók, és mi magunk teremtünk,
 • az Univerzum korlátlanul és feltétel nélkül támogatja minden teremtésünket

Ettől függetlenül könnyű mondani, hogy ne féljünk, az azért nem megy ilyen könnyen, hiszen nem lehet racionális érvekkel meggyőzni az érzelmeket... :)

No, de hogy jön ide az éneklés? :)

Tudományosan bizonyított tény, hogy éneklés közben az agyunk nem tud félelemérzéseket generálni. Nem megy neki! Hurrá! Végre valami, amivel könnyen ki lehet cselezni! :) Nagyanyáinknak ugyan nem állt rendelkezésükre tudományos bizonyíték, mégis tudták, hogy éneklés közben nem félünk, így aztán énekeltek a pincébe lemenőben.., amiről aztán - ma már - sokan azt hiszik, hogy azért, hogy elijesszék az egereket (így megy feledésbe az eredeti bölcsesség...). Arről nem szól a tudományos fáma :) , hogy vajon az egereket elijesztené-e az éneklés :) , de az biztos, hogy mi emberek nem félünk, ha éneklünk.

Tehát mit tehetsz egy olyan döntési helyzetben, amikor félsz, hogy rosszul döntesz?

Énekelj! Énekelj bármit, vagy akár énekeld el a különböző döntési lehetőségeket! Ne rögtön dönts, előbb csak énekelj folyamatosan! Énekelj, énekelj, aztán amikor már jól belemerültél az éneklésbe, amikor már élvezed, hogy énekelsz (és teljesen mindegy, hogy milyen a hangod :) ), amikor már nem félsz, akkor képes vagy  ráhangolódni a valódi “jó”, szívből jövő döntésre. Meg fogod érezni, hogy melyik döntés a jobb neked, hiszen éneklés közben nem a félelmek, hanem a Lelked, a szíved irányít! Csak figyelj a jó érzésekre, azok mutatják a jó irányt! Örömmel várom a tapasztalatokat az éneklés közben hozott döntésekről! :)

Csodás teremtéseket! Légy magadhoz és másokhoz is jó! :)

Szeretettel,

Erika

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

LélekZene - e-book-ban azonnal letöltheted, innen

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

Minden jog fenntartva. László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching®™ (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(Intuyching®™©, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™©, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO-Tudatos Kommunikáció™©, a DEMERT Módszer™©, a Numeropátia™©, Intuytor™©) 
védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.
  

© Szuperc Limited 2015-2021. -  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!