Hírlevél feliratkozás

Miért érdemes feliratkoznod?

Mert nem veszíthetsz vele semmit, csak nyerhetsz: érdekes cikkeket, gondolatokat, egyedi ajánlatokat, valamint programokról, aktuális eseményekről információkat!

 

A feliratkozás után automatikus e-mailt kapsz a megadott e-mail fiókodba, melyben meg kell erősítened a levélben szereplő linkre kattintással a feliratkozást. Ha ez nem érkezik meg, akkor érdemes újra feliratkozni (valószínűleg rosszul adtad meg az e-mailed), különben nem fogod megkapni a leveleket.


A leveleket a Sendy és az Amazon szolgáltatásán keresztül küldjük ki, így remélhetőleg minden levél a bejövő email box-ba érkezik.
GMAIL fiókod van? Javasoljuk, olvasd át az alábbiakat.


A GMAIL helyetted dönt!

A GMAIL „előválogatja” a leveleket, így a Lélekemelő hírlevél (és lehet, hogy már a feliratkozó link is, valamint nyilván sok más fontos információ, amire azért iratkoztál fel, mert olvasni szeretnéd) a „Promóciók” nevű dobozba kerülhet.

 

Ahhoz, hogy biztosan megkapd a leveleket az alábbi gyors beállítást érdemes megcsinálni.

 

  1. Nyisd meg a Promóciók dobozt a Gmail fiókodban (ne a baloldali oszlopban, hanem a levelek felett), keresd meg a Lélekemelőt, kattints rá, majd pedig húzd át az „Elsődleges” fülre.

  2. Az ablakban felül megjelenő kérdésre pedig válaszolj IGEN-nel, hogy a fiókod megjegyezze ezt az új beállítást.

Minden jog fenntartva. László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching™ (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(Intuyching™©, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™©, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO-Tudatos Kommunikáció™©, a DEMERT Módszer™©, a Numeropátia™©, Intuytor™©) 
védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2015-2021. -  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!