Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás

Miért érdemes feliratkoznod?

Mert nem veszíthetsz vele semmit, csak nyerhetsz: érdekes cikkeket, gondolatokat, tanfolyamokról és egyéb tréningekről, aktuális eseményekről információkat!

 

A feliratkozás után automatikus e-mailt kapsz a megadott e-mail fiókodba, melyben meg kell erősítened a levélben szereplő linkre kattintással a feliratkozást. Ha ez nem érkezik meg, akkor érdemes újra feliratkozni (valószínűleg rosszul adtad meg az e-mailed), különben nem fogod megkapni a leveleket.


A leveleket a Sendy és az Amazon szolgáltatásán keresztül küldjük ki, így remélhetőleg minden levél a bejövő email box-ba érkezik. Gmail esetén olvasd át az alábbiakat.

 

GMAIL fiókkal rendelkezők vigyázat!
A GMAIL helyetted dönt!

 

A GMAIL „előválogatja” a leveleket, így a Lélekemelő hírlevél (és lehet, hogy már a feliratkozó link is, valamint nyilván sok más fontos információ, amire azért iratkoztál fel, mert olvasni szeretnéd) a „Promóciók” nevű dobozba kerülhet.

 

Ahhoz, hogy biztosan megkapd a leveleket az alábbi gyors beállítást érdemes megcsinálni.

 

  1. Nyisd meg a Promóciók dobozt a Gmail fiókodban (ne a baloldali oszlopban, hanem a levelek felett), keresd meg a Lélekemelőt, kattints rá, majd pedig húzd át az „Elsődleges” fülre.

  2. Az ablakban felül megjelenő kérdésre pedig válaszolj IGEN-nel, hogy a fiókod megjegyezze ezt az új beállítást.

 
 
 
László Erikáról

 

Erika transzformációt és boldogságot, harmóniát elősegítő és kommunikáció instruktor, tanácsadó. A SzuperTudatos Önfejlesztés™ (SuperConscious Self-Coaching™) intuitív coaching rendszer kifejlesztője, a Tudatos Kommunikáció tréningprogram létrehozója, a világon egyedülálló hiedelem-átalakító DEMERT Módszer™ és a Numeropátia™ megalkotója, valamint a SzuperTudatos Világ™ nemzetközi hálózat (SuperConscious World™) társalapítója és szakmai vezetője.

3 nyelven tanít, 25 országból, 5 kontinensről származó hallgatói és kliensei száma több ezerre becsülhető.

Több, mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, valamint több száz önfejlesztő és kommunikációs tréninget és tanfolyamot tartott világszerte.

 

A CoachOK és a Wellness Universe tagja

 

KAPCSOLAT

Email: erika.laszlo-kukac-laszloerika.hu

Skype: erika.laszlo

Mobil: +36 703656561

 

IMPRESSZUM

Legnépszerűbb cikkek

 

 

A SzuperTudatos közösséget és tagjainak hálózatát, transzformáló tanfolyamait az SCC.WORLD oldalon találod.

Kövess Facebookon is!

Minden jog fenntartva. László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(SzuperTudatos Teremtés™, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, Tudatos Kommunikáció™, a DEMERT Módszer™, a Numeropátia™) védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2020  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

totalstudio.hu
Ingyenes Lélekemelő hírlevél!

Iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre! A levelekről bármikor leiratkozhatsz.