Kapcsolat


Köszönjük érdeklődésed!

Az alábbi kapcsolati formon keresztül tudsz kapcsolatba lépni Erikával, illetve előzetesen jelentkezni valamelyik programra, hogy VIP értesítőt kapj. (A VIP értesítő előbb megy ki, mint a hírlevél.)

Név:
E-mail:
Telefonszám:
Üzenet tartalom:

Az e-mailekre általában (legkésőbb) 2 munkanapon belül igyekszünk válaszolni (hétvégén a levelezés általában szünetel). 

Ha nem kapsz választ, akkor kérünk, küldd el még egyszer, mert lehet, hogy elveszett az éterben! :)

Köszönjük!

 

TANÁCSADÁS

ÁRAK ÉS INFORMÁCIÓK A TANÁCSADÁSSAL KAPCSOLATBAN

 

TANÁCSADÁS HELYE

A tanácsadás Zoom-on (esetleg SKYPE-on, illetve egyéb internetes megoldáson) keresztül működik. Kérjük, írj emailt, hogy megkaphasd a bejelentkezési naptárhoz való hozzáférést.

A személyes konzultáció nem elérhető.

 

PROGRAMOK ÁRA, HELYSZÍNE

Változik, az adott program meghirdetésénél találod. (A meghirdetett programok az SCC.WORLD oldalon találhatók.) A programokat offline vagy online webinar keretében, Zoom-on tartjuk.


 

Minden jog fenntartva. László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching®™ (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(Intuyching®™©, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™©, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO-Tudatos Kommunikáció™©, a DEMERT Módszer™©, a Numeropátia™©, Intuytor™©) 
védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.
  

© Szuperc Limited 2015-2021. -  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!