Kapcsolat


Köszönjük érdeklődésed!

Erika általában ajánlásra fogad új klienseket, mert az Intuyching® rendszer szakmai vezetőjeként ideje egy részét az Intuyching® mentorokra, instruktorokra és az Intuyching® rendszer fejlesztésére fordítja.

Ettől függetlenül, kivételes esetekben fogad ajánlás nélkül is.
Ezért, ha hozzá szeretnél kliensként bekerülni, az alábbi formon keresztül tudsz kapcsolatba lépni vele. (Illetve előzetesen jelentkezni valamelyik programra, hogy VIP értesítőt kapj.)

A levélbe kérjük, írd bele:
- milyen helyzetedben szeretnél segítséget kapni, mit szeretnél megváltoztatni az életedben?
- a FB profilod linkjét is, hogy Erika kapcsolatba léphessen veled ott is.

Kérünk, azután írj csak, ha előbb megnézted a tanácsadással kapcsolatos információkat és az árakat. (Lásd lejjebb a linket.) Köszönjük!
 

Az e-mailekre általában (legkésőbb) 2 munkanapon belül igyekszünk válaszolni (hétvégén a levelezés általában szünetel). 

Ha nem kapsz választ, akkor kérünk, küldd el még egyszer, mert lehet, hogy elveszett az éterben! :)

Köszönjük!
 

 

TANÁCSADÁS

ÁRAK ÉS INFORMÁCIÓK A TANÁCSADÁSSAL KAPCSOLATBAN

 

TANÁCSADÁS HELYE

A tanácsadás Zoom-on (esetleg SKYPE-on, illetve egyéb internetes megoldáson) keresztül működik. Kérjük, írj emailt, hogy megkaphasd a bejelentkezési naptárhoz való hozzáférést.

A személyes konzultáció nem elérhető.

 

PROGRAMOK ÁRA, HELYSZÍNE

Változó, az adott program meghirdetésénél találod az SCC.WORLD oldalon. A programokat offline vagy online webinar keretében, Zoom-on tartjuk.


 

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!